Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Медиуми не вршат притисок, односно не даваат речиси никави информации.
Навивачите и јавноста уопште не се замараат, пола од тие што викаат дека се за Вардар немаат појма дека Вардар е у втора лига.
Комити си тераат нивна агенда и барем јавно досега не реагирале за состојбата со некое соопштение.

Јас верувам дека сепак ќе има некое решение, ако ништо друго да се доигра достоинствено сезоната.

Ситуацијата е лоша. Соопштение којзнае дали ќе ја влоши дополнително или ќе ја подобри. Агендата на комити секогаш е ФК Вардар ама не секогаш е паметно да се искористат џокреите во прв потег.

Значи ќе си седиме,ќе си ќутиме и ќе чекаме да дојде златната рипка.....
На 4ти Фебруари вие е последната шанса да си најдете газда, зависи на која страна ќе бидите во Св Спас на гробот од Гоце Делчев ама се мислам пак ќе одите курбан

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

На 4ти Фебруари вие е последната шанса да си најдете газда, зависи на која страна ќе бидите во Св Спас на гробот од Гоце Делчев ама се мислам пак ќе одите курбан

Се знае нашата страна, а богами се знае и вашата бугарска страна ...

Нашата страна се знае со години каде е,каде сте вие еднаш како група да дојдете да одадете почит на Гоце Делчев.

Ќе видиме има време, ама битно за вас знаеме на која страна сте. На страната на комуњарите и Зоран Заев кога како група застанавте зад неговиот кандидат за градоначалник мислејќи дека конечно ќе се докопате до некоја парка, за на крај да го сркнете длабоко со се јајца.

Лоша проценка Пит Буловци.

Дали си сериозен со коментарот? А на чија страна треба да се биде според тебе? Кај стигнеш глупости тресеш!

Ја како што начув, играчите му имаат до утре даено рок на „газдата“ да ги исплати. Во спротивно, се растураат и секој си го бара своето чаре.
Мене ме зачудува молкот кој владее на сите страни. Пред 2 години бар имаше галама некаква, сите беа растрчани. Сега буквално штама се дешава. Не ми е јасно на што се должи тоа. Дали сите дигнавме раце!?
П.С. На крокодилов не му обрнувајте внимание. Не знае што збори.

Ја како што начув, играчите му имаат до утре даено рок на „газдата“ да ги исплати. Во спротивно, се растураат и секој си го бара своето чаре.
Мене ме зачудува молкот кој владее на сите страни. Пред 2 години бар имаше галама некаква, сите беа растрчани. Сега буквално штама се дешава. Не ми е јасно на што се должи тоа. Дали сите дигнавме раце!?
П.С. На крокодилов не му обрнувајте внимание. Не знае што збори.
Треба да им се даде признание на играчите што играа цела година без плати.Да беше друг клуб во ваква ситуација досега немаше да постои,но Вардар си е еден и единствен и сеуште се надевам дека нешто ќе им се исплати на играчите и во најмала рака ќе бидете трети и ќе фатите бараж

Автоматски споено мислење:

Крајот на текстот, а и воопшто целата статија мириса на политика и нарачан текст.

Тоа е вистината дали е порачан или не не е важно вистината е таа Цобе педерот за гаќи нема се нафатил Вардар да го води заедно со шилегов.Една Беса е во анталија а ние тренинзи не можеме да почнеме.

И самсоненко и цобе на кур да ги ставам. Самсоненко го уби, а цобе го закопа клубов. Вториов неспособен (или поставен да глуми таков) за повеќе, а првиот најголемиот душман на Вардар од 1947 до денес.

До утре ако не се решат работите, ќе треба ние од форум да доиграме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom