Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Гледам Борец изгубиле во купот од Фортуна од Синѓелиќ. Уште една потврда дека не треба многу да не замајува победата со нив.

Одличен состав склопивме во фото финиш. Треба да тепаме со Караорман и после на паузата да се воиграат новодојденците пред остатокот од есента.

Фудбалскиот клуб Вардар објавува дека е постигнат договор со регионалната спортска телевизија Спортклуб која во иднина ќе ги пренесува домашните натпревари на нашиот клуб. Оваа соработка претставува одлична можност најтрофејниот Македонски фудбалски клуб повторно да биде достапен за сите навивачи, приврзаници и љубители на фудбалот и Вардар во државата, регионот и пошироко

Што се срамат не ми е јасно, ако не' даваат на ТВ, клубот може само да изгуби навивачи со нивото на игра, а не да придобие :D

Што се срамат не ми е јасно, ако не' даваат на ТВ, клубот може само да изгуби навивачи со нивото на игра, а не да придобие :D
Барем на градски да играат на тв подобро личи

Ау, ау, со гнасните фаци од Фортуна се паднавме во купот.
Лесен пласман понатаму, ама тоа дивјаците може да ни повредат некој фудбалер.
Ако се игра во Маџари ќе биде урнебес, цело Синѓелиќ ќе дојде, инциденти милион :D
FB_IMG_1663330843117.jpg

Последно уредено:
Мора на градски да се игра инаку на Маџари ќе биде хаос.
Може и на ФФМ, да бидеме поблиску до терен. Еден од габорине ми има изедено гомна на третолигашка утакмица, ама кидна после тоа. Уште му памтам, а гледам уште игра, да му ја ебам фацата најгрда на свет.

Може и на ФФМ, да бидеме поблиску до терен. Еден од габорине ми има изедено гомна на третолигашка утакмица, ама кидна после тоа. Уште му памтам, а гледам уште игра, да му ја ебам фацата најгрда на свет.

samo ako ne isfrlat od kupot radi tvojte huliganski naboi :pistoldz:

1663362881320.png

?

se dur nekoj sudija ne go jade debelo voska ke igra 14-11 so bilo koj u ligata... komicno e ova sto im go pravat na gostivar do sega.

Земаа бод Воска кај Гостивар. Доста добро играат годинава, изгледа прерано ги отпишавме од битката за прва лига.

go gledav prvo poluvreme, sudijata 2-3 pati gi secna gostivar koga trebase gol da dadat. imase komicna situacija koga ja prekinaa igrata za udar demek u glava a na repriza se vide nemase ni udar ni blisku do kontakt so glavata... se na se imaat ok igra ama imaat i nenormalna podrska. mislam deka ke zavsat pred gostivar. gostivar na kraj ke zavrsi tret ili cetvrt, ne mislam deka ke vlezat direktno vo prva liga.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom