Кармата е опасна работа нема шанси да ги поминат Тиквеш во сите полиња е подобар од нив и повеќе публика ќе има подобар тим и менаџер.Догодина во втора лига воска за бод ќе моли.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кармата е опасна работа нема шанси да ги поминат Тиквеш во сите полиња е подобар од нив и повеќе публика ќе има подобар тим и менаџер.Догодина во втора лига воска за бод ќе моли.
И јас мислам дека целта им беше Вардар да го исфрлат од игра и им успеа тоа.oni celta ja postignaa, ako slednata godina ni skinat nekoj bod i pak ne pomineme pak ke ja postignat celta.... da me mislis deka oni u evropa ke igraat pokraj skupi, skendi i trim lum i renova.... ne im treba uste eden sponski klub.
Колку ми е ќеф некад кога грешиш, поготово па кога ќе кажеш губиме 100%.Изгледа смениле планови, Тиквеш со Воска, Беласица со Скопје
Мислам дека и самите клубови се изненадени во моментов![]()
По оваа логика и Вардар требаше да биде пред Воска.. и подобар тим и повеќе публика... Ама излеа сте заборавиле дека овде одамна нема фудбал и кој појќе ќе си даде тој ќе си победиКармата е опасна работа нема шанси да ги поминат Тиквеш во сите полиња е подобар од нив и повеќе публика ќе има подобар тим и менаџер.Догодина во втора лига воска за бод ќе моли.
Ако не згрешиле тие топчиња /ливчиња што и да влечат еве наИзгледа смениле планови, Тиквеш со Воска, Беласица со Скопје
Мислам дека и самите клубови се изненадени во моментов![]()
Имаше еден случај во баражите од пониските лиги пред 10тина години, кога требаше да ги наместат ливчињата. Тој што влечеше, дојде ќор пијан, па место мојов локален клуб да биде слободен во првото коло како што беше планирано, го извлече најтешкиот пат до пласман во погорна лигаАко не згрешиле тие топчиња /ливчиња што и да влечат еве на)))
Кузнај кои циркузи било кога вака се извлекле ахах
Да ти кажам реално кузнај шо комбинација излегло во последен момент , ама ако Воска останат втора лига (а ќе останат) очекувам нивни распад наредна сезона
Сајбер ,дај од твоето дека нема да влеземе следна сезона прва лига, и да не се замараме со ситници.Никој не го искоментира соопштението од управата.
Најавено дека ќе има промени во организациската структура, ветување дека ќе влеземе во прва лига и демек ќе се врател сјајот на вардаровата школа.
Ко за почеток, не ќе е лошо да имаме некој сигурен терен за играње. Да се обезбедиме цела сезона да играме на ФФМ
Автоматски споено мислење:
Имаше еден случај во баражите од пониските лиги пред 10тина години, кога требаше да ги наместат ливчињата. Тој што влечеше, дојде ќор пијан, па место мојов локален клуб да биде слободен во првото коло како што беше планирано, го извлече најтешкиот пат до пласман во погорна лига![]()