Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Воска ја имале договорено со Силекс уште пред да изгубат до Вардар. Затоа беа лабави, не се нервираа многу за поразот.
Во меѓувреме нашиве пробале да направат нешто, ама Нефи и ДУИ ја решиле на повисоко ниво. Ќе ти дозволи ДУИ некој да им расипе калимера за Слога, мало сутра. Сакаат и Шкендија да ја уништат, да се тргне Еколог и да си газат лабаво. Кој ќе ги сопре? Академија Пандев?

Инаку, не е сјајна финансиската ситуација во Вардар ко што мислевме. Немаше шанси да се носиме со Нефи. Демек наредна година сигурно ќе сме влегле.

У Втора лига се игра така, па и у Прва, ние не заслуживме да влеземе у Прва лига, едноставно Вардар како клуб со традиција, историја и клуб со иднина, не смее да зависи од други.
Тоа е.
Нека учат од управата.
А сите видовме колку Вардар значи за фудбалот у МК, па и за душманите, Втора лига никогаш не била со такво внимание следена и посетена.
Потрошена сезона, али подобро вака за мене, ако сакаме да бидеме подобри, подобро да чекориме по потешкиот пат, тешки времиња креират силни луѓе, па и клуб!

Еден живот, една љубов, Вардар!

На толку фрлено пари во Воска сепак пресуди Дуи и компанија за да ја договорат во Силекс , сега ништо чудно да им помогнат и купот да го освојат со Ѓорче освен ако не суди Ставрев ...
Силекс е предавнички клуб мизерен ....

Воска ја имале договорено со Силекс уште пред да изгубат до Вардар. Затоа беа лабави, не се нервираа многу за поразот.
Во меѓувреме нашиве пробале да направат нешто, ама Нефи и ДУИ ја решиле на повисоко ниво. Ќе ти дозволи ДУИ некој да им расипе калимера за Слога, мало сутра. Сакаат и Шкендија да ја уништат, да се тргне Еколог и да си газат лабаво. Кој ќе ги сопре? Академија Пандев?

Инаку, не е сјајна финансиската ситуација во Вардар ко што мислевме. Немаше шанси да се носиме со Нефи. Демек наредна година сигурно ќе сме влегле.
Ona shto ne mu uspee na vas nema ni na niv da im uspee :P

Inaku imash pravo za ova. Imam informacii deka veke glavnite luge na Ecolog veke gi znaat ovie raboti, za toa i ne se plasheme.

A i ako nekogash Ecolog se povlece od Shkendija, klubot nikoj nema da mozhe da go unishti, stvarno ne se raboti samo sa futballski klub i toa vie go znaete.

Sorry shto izleguvav od vasha tema, ama samo sakav na ta recenica na Saber da interveniram.

Sileks ve prodade uste vcera jbg igracite na sileks zanele i mu bilo kazano prasajte si nekoj ako imate "vas" tut mir leid i cekajte da ima izbori i tepa partijata inaku nemate sansi pozdrav do na esen

Sent from my CLT-L29 using Tapatalk

Sileks ve prodade uste vcera jbg igracite na sileks zanele i mu bilo kazano prasajte si nekoj ako imate "vas" tut mir leid i cekajte da ima izbori i tepa partijata inaku nemate sansi pozdrav do na esen

Фала што ни кажа. Изгледа ти си единствен што не знаеше како ќе заврши утакмицата, па се резилеше со глупи теории во темава. Читај уште еднаш какви глупости тресеше вчера.
Точен резултат знаевме, уште од пред 4 дена.

Комити излегоа со соопштение дека ФК Вардар организациски е 0. И навистина е така. Иако ветија подмирување на долгот, ни едно евро не е подмирено. Клубот живурка, доцнат и со плати. Не прелажаа потписите на Гача и Мицевски и одењето во Анталија, друго ништо не штима. И во РК и во ФК ситуацијата е лоша.

Не ги обвинувајте Воска, Силекс и др вашата управа не сакаше прва лига. Со парите што ќе ги земите од УЕФА мислам околу 85000евра за репреџентативци во циклусот 2016-2020 ќе се подмират долгојте и ќе се прави напор џа посериозен инвеститор за влез прва лига инаку ако не најдат инвеститор и наредната година ќе бидете втора лига.

Sent from my M2004J19C using Tapatalk

Реално не може Силекс да бидат виновни затоа што Вардар не успеа да обезбеди бараж. Повеќе фактори имаат влијание на ситуацијата. Првин ангажирањето на асален голман и напаѓач требаше да се обезбеди на почеток на сезона. И се надевам дека на дел од моменталните играчи ќе им ги удрат клоците. Првенствено мислам на голманот Илиќ, бидејќи и онака нема никаква корист од него сега кога Гача е прва опција. Она младото дете што бранеше во неколку наврати, треба да го задржат бидејќи има талент и добар е во позиционирањето. Друго се надевам дека Скопје нема да го продадат баражот и ќе одиграат првенствено за себе, бидејќи оваа сезона пружија добри партии иако нападот им е катастрофален.

Не ги обвинувајте Воска, Силекс и др вашата управа не сакаше прва лига. Со парите што ќе ги земите од УЕФА мислам околу 85000евра за репреџентативци во циклусот 2016-2020 ќе се подмират долгојте и ќе се прави напор џа посериозен инвеститор за влез прва лига инаку ако не најдат инвеститор и наредната година ќе бидете втора лига.

Долгојте скоро се подмирени со домашните играчи сите зедоја станој инаку 85 се борчи само на по еден играч тоа се смешни пари 2,4 беше борчот врска нема тие пари се многу малку патем и ако уште борчат ќе добијат забрана за трансвери како ние зимата за Наџи Шенсои шо беше така да нема бегање од борчот освен стечај или плаќање на рати

Фала што ни кажа. Изгледа ти си единствен што не знаеше како ќе заврши утакмицата, па се резилеше со глупи теории во темава. Читај уште еднаш какви глупости тресеше вчера.
Точен резултат знаевме, уште од пред 4 дена.

Комити излегоа со соопштение дека ФК Вардар организациски е 0. И навистина е така. Иако ветија подмирување на долгот, ни едно евро не е подмирено. Клубот живурка, доцнат и со плати. Не прелажаа потписите на Гача и Мицевски и одењето во Анталија, друго ништо не штима. И во РК и во ФК ситуацијата е лоша.
Големиот „зналец“ е он, другар. Па не ти текнува на глупостите лани што ги пуштаа за „скопската“ шема за спас на Вардар од испаѓање. Годинава ете партијата ќе не спасуваше по неговото инфо. Пун е ликот со филмски сценарија.

Кои долгови ќе се подмират со 85.000 евра бе!? Толку за мраз во тренинг кампот што набавувале нема да стигнат. Ти дише главата тебе изгледа...

Големиот „зналец“ е он, другар. Па не ти текнува на глупостите лани што ги пуштаа за „скопската“ шема за спас на Вардар од испаѓање. Годинава ете партијата ќе не спасуваше по неговото инфо. Пун е ликот со филмски сценарија.

Кои долгови ќе се подмират со 85.000 евра бе!? Толку за мраз во тренинг кампот што набавувале нема да стигнат. Ти дише главата тебе изгледа...
Абе другар можи ми дише главата можи не ама вас треба да ви биде јасно дека дур не се подмират долговите ќе играре втора лига.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom