Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Конечно одигравме една акција, овој мисиров Ване Јованов заспа во офсајд :facepalm:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕ ДАЛИ Е ВОЗМОЖНО НЕКОЈ ДА ПРОМАШИ ВАКВО НЕШТО????
Ти ебам Парталавиот, празен гол промашѓи од 5 метра. Шиле влага од страна, му ја сервира на празен гол и ја утна цела топка.

Ова е утка на деценијата која со сигурност ќе не чини пласман во бараж.
Три шанси утна, ајде првите две некако ќе ги оправдаме, ама ова???
Сфаќам теренот е лош, нема добро движење топката, ама ти да си сам пред гол, на средина на гол и да го утнеш цел ПРАЗЕН гол (непречен од никого)???

Воска повторно тепаше во последна секунда.

Кој следел трети лиги, знае дека ова е класично местење :D
Им пушташ водичка на конкурентите дека демек ќе кикснеш и во последна секунда даваш гол за победа. И скоро секогаш глумиш дека има тензија и тепачки на крај.
Пресомнителни ми се сите овие нивни победи.

Мене не ми е јасно зошто Војводи не навиваа на овој дуел? Повеќе фанови на Воска имаше...

Не ни е Воска винова газдите се свесни во која лига играат и спијат и немаат некои прави потези.Гледаш со Глигоров не иде треба да го смениш ѓпиц морааше да најдат и тренер што ќе им мава шамари на овие несериозни играчи.

Зар не им го понитиштија голот на Вошка 1-2 пишуваше па после 1-1 сменија?

Воска повторно тепаше во последна секунда.

Кој следел трети лиги, знае дека ова е класично местење :D
Им пушташ водичка на конкурентите дека демек ќе кикснеш и во последна секунда даваш гол за победа. И скоро секогаш глумиш дека има тензија и тепачки на крај.
Пресомнителни ми се сите овие нивни победи.

Мене не ми е јасно зошто Војводи не навиваа на овој дуел? Повеќе фанови на Воска имаше...
Пак избрзав со прогнозиве ахаха

Уствари судијата го поништил голот на крај, јас мислев на тетекс играчиве трчаат да го тепаат судијата, а тие го бранеле.

Значи не одржа Тетекс во живот...

Цел натпревар се утепаа од промашување и на крај имаа пак шанса од корнер во последна секунда,и па без везе ја маваат топката.Дали Глигоров дали некој друг треба да има смена во тимот ова вака не иде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom