Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
1:2Колку тепаме утре?
To be or not to be, the question is now![]()

Чим вечниот песимист прашува колку ќе тепаме, победата не ни бега, е сега ние гол мора да примиме, а повеќе од 2 не можеме да дадеме така да логика
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1:2Колку тепаме утре?
To be or not to be, the question is now![]()

Не отстапува Џиџи од својата тактика.
Повторно со 4 во одбрана и повторно страничните бекови се всушност играчи со природна позиција централен стопер.
Лазаревиќ е аут денес, а изгледа и Давид Велковски не е спремен по повредата.
Напаѓаме со Мирчевски на десно, Шиле лево, Најденов позади Фичо, кој е најистурен во нападот.
Во средина се двајца млади играчи, Давитковски и Гугуљанов.
На хартија многу слаб тим, но тоа е тоа.

Вардар од шеснаесетник не се излезени, инаку има пренос на МРТ2 онлајнБаш оваа најдоа на ТВ да ја даваат?
Се да им ебам, се чудам зошто не работи стримот на ффм, а уствари не ја даваат...
Автоматски споено мислење:
Веќе губиме, а? Подобро што не гледам значи![]()
http://play.mrt.com.mk/live/46

sega edna fuzija da napravime so pAlister... niv kur gi boli za boi i detalji a plavo beli vo rakomet a crveno crni vo fudbal isto im e, vazno im e da se konkurentni... em ke moze da se kazuvaat gradski konecno![]()
Едино нешто што ќе штрчи у ситуацијава е нивното правило за градска фузија, едино тоа нема да е исполнето 
И стадион ќе добијат, и титули ќе добијат, плус мотивот останува ист, ВардарЕдино нешто што ќе штрчи у ситуацијава е нивното правило за градска фузија, едино тоа нема да е исполнето
![]()
Можите со Новаци фузија да напрајте , таман Миравци Новаци 2021kako nema? pa ti bt so drveni mostovi od dedo noe za grad ja racunas? taman gradski ke stanat ke mozat do metropolata da doagaat na fudbal ko vo 80tite.
Можите со Новаци фузија да напрајте , таман Миравци Новаци 2021