Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Колку тепаме утре?
To be or not to be, the question is now :D
1:2 :cool:
Чим вечниот песимист прашува колку ќе тепаме, победата не ни бега, е сега ние гол мора да примиме, а повеќе од 2 не можеме да дадеме така да логика :icon_mrgr:

Не отстапува Џиџи од својата тактика.
Повторно со 4 во одбрана и повторно страничните бекови се всушност играчи со природна позиција централен стопер.
Лазаревиќ е аут денес, а изгледа и Давид Велковски не е спремен по повредата.
Напаѓаме со Мирчевски на десно, Шиле лево, Најденов позади Фичо, кој е најистурен во нападот.
Во средина се двајца млади играчи, Давидовски и Гугуљанов.
На хартија многу слаб тим, но тоа е тоа.

Последно уредено:
Не отстапува Џиџи од својата тактика.
Повторно со 4 во одбрана и повторно страничните бекови се всушност играчи со природна позиција централен стопер.
Лазаревиќ е аут денес, а изгледа и Давид Велковски не е спремен по повредата.
Напаѓаме со Мирчевски на десно, Шиле лево, Најденов позади Фичо, кој е најистурен во нападот.
Во средина се двајца млади играчи, Давитковски и Гугуљанов.
На хартија многу слаб тим, но тоа е тоа.

Лазаревиќ има 5 жолти картони затоа не игра, и мене не ми се допаѓа што ги бута штоперите на бековски позиции ама ако и Давид не е спремен ептен ќе сме осакатени, тие се играчите за жал.. Подобро вака со згуснат среден ред, да има повеќе слобода за Најденов и тројцава напред да пробаат некоја контра да изиграат, ама колку ќе успеваме да се одбраниме не сум сигурен. Мора да се даде максимумот денес од сите, со пораз испаѓаме сигурно

Баш оваа најдоа на ТВ да ја даваат?
Се да им ебам, се чудам зошто не работи стримот на ффм, а уствари не ја даваат...
Автоматски споено мислење:

Веќе губиме, а? Подобро што не гледам значи :D

Баш оваа најдоа на ТВ да ја даваат?
Се да им ебам, се чудам зошто не работи стримот на ффм, а уствари не ја даваат...

Веќе губиме, а? Подобро што не гледам значи :D
Вардар од шеснаесетник не се излезени, инаку има пренос на МРТ2 онлајн :D http://play.mrt.com.mk/live/46

Ренова исто губат така да можеби има надеж уште :toe:

Нема надеж, ако изгубиме денес, готово е :D

Не знам што се лажеме уствари секое коло дека може да победиме некого :D
Оваа екипа не може ни Марена да ја добие на гости, не па тим од прва лига.
Уште сум на ставот дека не требаше да го носат Џиџи и дека требаше шанса да добијат тренерите кои соработуваа со Тетовка.
Толку беше и официјално.

Дури и за втора лига би ни требал целосен ремонт ако сакаме да бидрме први. Којзнае дали ќе станат играчи овие младове кои играат, реално голем товар имаа полусезонава. Ако играат константно заедно, би биле состав ко за средина на табела во прва лига.
Мирчевски ќе си оди сигурно, а он е единствен што вреди во екипава.

Последно уредено:
Тоа е тоа, сите надежи дефинитивно згаснаа. Реално и заслужено, со оглед на тоа колку срамна полусезона играме, 2 паса не може да сврземе, катастрофална игра, да не беа бодовите од првиот дел ќе бевме заковани на дното со Беласица. Изгледа најлошото допрва доаѓа, полусезонава се истера, ама на лето што? Толку е, вака повеќе не може да се тера, потребна е разрешница, а такво нешто нема на видик :popce:

sega edna fuzija da napravime so pAlister... niv kur gi boli za boi i detalji a plavo beli vo rakomet a crveno crni vo fudbal isto im e, vazno im e da se konkurentni... em ke moze da se kazuvaat gradski konecno :D

И стадион ќе добијат, и титули ќе добијат, плус мотивот останува ист, Вардар :D Едино нешто што ќе штрчи у ситуацијава е нивното правило за градска фузија, едино тоа нема да е исполнето :(

И стадион ќе добијат, и титули ќе добијат, плус мотивот останува ист, Вардар :D Едино нешто што ќе штрчи у ситуацијава е нивното правило за градска фузија, едино тоа нема да е исполнето :(

kako nema? pa ti bt so drveni mostovi od dedo noe za grad ja racunas? taman gradski ke stanat ke mozat do metropolata da doagaat na fudbal ko vo 80tite.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom