Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Се погоре што наведовте во превод и кратко кажано значи пиши пропало.
Дали е ова последен роденден на Вардар?

• Ми се допаѓа
Reactions: Hoy
germanskata firma koja se spomnuva e pecatnica, tie vo fudbalot povise sponzoriraat za da go sirat nivnoto ime. nemaat tie produkt za makedonskiot pazar, taka sto samite esapete po koja logika bi prezemale makedonski klub.

Милиони денари денес поминаа преку доскоро блокираната трансакциска сметка на ФК Вардар , не знам само со која цел и намена, дали ова беше плаќање на заостанатите долгови или пак некоја мутна работа . До утре ќе се дознае сигурно

Милиони денари денес поминаа преку доскоро блокираната трансакциска сметка на ФК Вардар , не знам само со која цел и намена, дали ова беше плаќање на заостанатите долгови или пак некоја мутна работа . До утре ќе се дознае сигурно
Ako e ova vistina! Da ne bide Sams ostanuva

Не знам ама со сигурност тврдам дека милиони поминаа преку нас во банка, се бараше и одобрение од НБРМ заради висината на сумата
Da da te veruvam sigurno nema od nikade da ti tekne ova da pishesh! Inaku da kazano e deka utre ke ima isplata ! (najverojatno od bugarite )

Не знам ама со сигурност тврдам дека милиони поминаа преку нас во банка, се бараше и одобрение од НБРМ заради висината на сумата
За 16 и кусур иљади евра,од народна банка,одобрение???

За 16 и кусур иљади евра,од народна банка,одобрение???
Милиони денари а не еден милион
Автоматски споено мислење:

Ако не ме разбравте да напишам појасно:
Милиони мислам на околу 150.000.000 денари а не на еден милион МКД денари !!!
ОК ?

Милиони денари а не еден милион
Автоматски споено мислење:

Ако не ме разбравте да напишам појасно:
Милиони мислам на околу 150.000.000 денари а не на еден милион МКД денари !!!
ОК ?
Извини јас лошо разбрав

И мене ова ми го кажаа. Се работи за пари на Тупан, неофицијално. Утре ќе видиме.

• Ми се допаѓа
Reactions: Hoy

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom