Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ako e ova vistina! Da ne bide Sams ostanuvaМилиони денари денес поминаа преку доскоро блокираната трансакциска сметка на ФК Вардар , не знам само со која цел и намена, дали ова беше плаќање на заостанатите долгови или пак некоја мутна работа . До утре ќе се дознае сигурно
Не дај боже.Ako e ova vistina! Da ne bide Sams ostanuva
Не знам ама со сигурност тврдам дека милиони поминаа преку нас во банка, се бараше и одобрение од НБРМ заради висината на суматаAko e ova vistina! Da ne bide Sams ostanuva
Kipar?Не знам ама со сигурност тврдам дека милиони поминаа преку нас во банка, се бараше и одобрение од НБРМ заради висината на сумата
Da da te veruvam sigurno nema od nikade da ti tekne ova da pishesh! Inaku da kazano e deka utre ke ima isplata ! (najverojatno od bugarite )Не знам ама со сигурност тврдам дека милиони поминаа преку нас во банка, се бараше и одобрение од НБРМ заради висината на сумата
haha MILIONI pominaa ima pishano ne milion ! Sogurno ne barale odobruvanje od nbrm za 16 000 €Абе да не ситничам сега али 1,000,000 денари се 16,500€ тоа не е баш надежно нешти. !?
За 16 и кусур иљади евра,од народна банка,одобрение???Не знам ама со сигурност тврдам дека милиони поминаа преку нас во банка, се бараше и одобрение од НБРМ заради висината на сумата
Милиони денари а не еден милионЗа 16 и кусур иљади евра,од народна банка,одобрение???
Извини јас лошо разбравМилиони денари а не еден милион
Автоматски споено мислење:
Ако не ме разбравте да напишам појасно:
Милиони мислам на околу 150.000.000 денари а не на еден милион МКД денари !!!
ОК ?
И мене ова ми го кажаа. Се работи за пари на Тупан, неофицијално. Утре ќе видиме.Милиони денари денес поминаа преку доскоро блокираната трансакциска сметка на ФК Вардар , не знам само со која цел и намена, дали ова беше плаќање на заостанатите долгови или пак некоја мутна работа . До утре ќе се дознае сигурно