- Член од
- 14 ноември 2009
- Мислења
- 17.356
- Поени од реакции
- 15.639
Фала богу дека е "негова", само што кој би дал 4 милиони евра народни пари за нешто што ќе биде твое за 30 години по истекот на договорот.lol... pa infranstrukturata e na toj sto platil za nea. sega ako ja saka noviot sopstvenik normalno treba da plati. ako gradot go prezeme klubot so dolgovi sigurno ke najde model kako da mu ja zeme infranstrukturata, zborime za istite kurtoni sto mu gi zedoa terenite vo aerodrom.
ako mislite deka bez kampot polesno ke bese ocigledno ne ste mali i ne pamtite kako kamcev go cical vardar predhodno so istite trikovi, so napumpani fakturi. ova ne e nisto za novo za nego, so ili bez isto ke bese. sams si gi prizna dolgovite i se obvrzal da plati do kraj na godinata kako u rk, taka da ova nema vrska toa.
Кои терени му ги земале во аеродром?
Не знам како мислите дека функционира тоа со Орце, ама Самс е сопственик на ФК, има поставено раководство кое работи во негово име. Доколу фактурите се нереални, Самс со сите свои милиони треба да ги тужи раководните лица за штета, во спротивно нема што да признава или не признава, туку треба да си подмири.
Самс има проблем со финансирањето веќе 4 години, не е од вчера ова, ќе подмирел до нова година, требаше да си подмири до претходните нови години за да играме ЛШ, ама не го направи тоа.