Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колевски денес играл на пријателскиот дуел со Македонија ЃП. Овој нели на позајмица го пратија во Борец, пропадна тоа?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Го пратија спортмедиа.мк ама не и клубот.
Нај комично ми е, 8 трансфери од кој 7 за на клупа ги земаш. Само Мицевски ќе биде стартер од дојденциве летово.
Празен градски, зашто?
Не се памти водство
Губите од сите
Сите да си одите.
Од 1 септември влага град скопје .
Боље Бугаринот,отколку Шипово ....Целосно го превзема Малиќи?
Е сеа нема да ме чуди зимскиве припреми да бидат у Дојран..
Детали знаеш? Буџет? Тренинг центарот? Фитнес центарот у Јане? Академијата?
Целосно го превзема Малиќи? Или ќе има удел и Орце(Самсоненко) уште?
Е ова е најгадното,само не сте свесни.Ќе стават некое нивно гомно член .Ако Симев беше нула,овој ќе биде минус испод десетици испод нулата.... Уште полош човек,кој е само за себе.Дарко Панчев ќе останел.Абе човек подобро нека си оди.Три пати беше,три пати нула направено.Доста е.Ме заболе ако е легенда,но човеков е пијавица и живее на стара слава.Ништо не се покажа.Гладен е за фотеља. Беше против Илчо со лешинарите Мирсад Јонуз ,као демек пуно легенди се собрале,како демек отпор....На крај да испадне фарса,то ти било Даре и Јонуз да зграбат позиција.Сите “легенди“ кои ги подржуваа,ма тоа да не било точно.Не дале никаква подршка.Од 1 септември ќе дојде извршен директор од град скопје т.е. од сдмс ( ова кој ќе биде појма неам ) .