Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Бобан Бабунски можда ко тренер некогаш и ќе добие утакмица..
Ама можда.

Нула фактор е Бабунски тука ова е само шема на Самс за правење пари демек бојкотира првенство па игра со младинци со микс состав за да има алиби за ЛУДИТЕ резултати кои што се далеку од случајни имногу интересни за обложувалниците во Азија :) Исто и натпреварите во ЛЕ каде што скоро сите беа голеади и губење со високхендикеп според мене не беа случајни па колку ида бевме слаби :)

Број 34, пуцвал фризура Али Адем ако не се лажам? Мошне интересно ми делуваше денеска против Пандевци.

Го имаме првото засилување.Супер.Странец е од Финска.Финец. Ооо чекај,чекај.Македонец бил.:vozbud:

download.png

"Имам доверба во актуелната управа, почнувајќи од директорот Самоил Симев, па сѐ до сите останати."
У една реченица е објаснето дека нема да не бива и следната сезона... толку....

glasinata za manev ako e tocna pokazuva deka verojatno povtorno menageri ja driblaat upravata na vardar. defanzivecot manev edvaj najde klub vo 1. finska liga i toa potpisa za najotepaniot prvoligas koj e na dnoto na tabelata so golem broj primeni golovi. finskata liga e na slicen level kako 1. MFL samo sto e podobro nasminkana so ubavi stadioncina itn deka drzavata e prilicno bogata.

go nemam gledano manev, taka sto nosam zaklucok gledajki go samo negovoto CV, ama sto moze da se ocekuva od defanzivec koj so godini igra vo finska a dobiva samo dogovor od najslabiot prvoligas? kolku kvaliteten moze da e? baska sigurno nema da igra za 2.000€ mesecno koga vo finska zaradi standardot sigurno zema najmalku 3.000 mesecno kako profesionalec, taka sto verojatno bi dobil prilicno dobar dogovor od vardar.

inaku intervjuto na sams e polno so gluposti. zemaa ovaja sezona nad 4 milioni (mozda i 5) od EL (zaedno so kvalifikaciite), a demek tie pari samo go pokrile godisniot budget. za sto trosat tolku pari? razbiram deka mnogu pari se potrosija za izgradba na objekti, no toa posebno se spomnuva. ili nekoj kradi kako mrdnat ili perat pari, verojatno i ednoto i drugoto...

А да и не спомна колку има профитирано од местење утакмици особено оваа полусезона па да се жали дека не му се исплати да го води Вардар и дека тоа го прави чисто од љубов (жими куров).

Правдањето под надводници на Сергеј е чиста глупост.Навистина сериозен ли е он да води клуб како што треба со фудбалскиот клуб.Заминувања на играчи,нема бекап,една од најлошите сезони на Вардар досега.Имаш пари,вложуваш,а се понашаш како аматер упм.Сакам Вардар пред пчи да ми е слика на добра организација,ноочигледно не е до тој степен.Сељак подобро ќе ти изора нива плански од водење на милоонски евра клуб.

Ништо не е случајно, да знаете. Зар стварно мислите дека е во зијан и дека ова го прави од љубов кон Вардар и Македонија. Русија инсталира свои луѓе по Балканот, особено во земји како нашата каде сеуште се кршат копјата со Западот. Има поддршка од матичната земја од која потекнува и тој претставува само еден од илјадниците проекти на руската федерација.
Муабетот ми е дека сигурно нема да каже и да се пофали дека остварил добивка. И навистина не се криви Панчев и компанија за се што се случи во вториот дел од сезоната. Се е тоа со некоја намера и цел познати само ним и во координација со Сергеј. Не се до толку будали и неписмени.

Како и да е, човекот направи толку многу што ниеден наш бизнисмен нема да ги направи.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Не верувам дека инволвиран е за руски интереси.Повеќе е лично за своја корист.Проблемот е кругот на луѓе околу него џа водење.Во РК,има добри луѓе,затоа и добри последици.Во ФК,кој е добар.Панчев џанакот,кој е курва на дтара слава за директорско место.И еве шо.Амди е подобар искрено.Потребно е сериозно луѓе за подобро функционирање.

Не верувам дека инволвиран е за руски интереси.Повеќе е лично за своја корист.Проблемот е кругот на луѓе околу него џа водење.Во РК,има добри луѓе,затоа и добри последици.Во ФК,кој е добар.Панчев џанакот,кој е курва на дтара слава за директорско место.И еве шо.Амди е подобар искрено.Потребно е сериозно луѓе за подобро функционирање.
Кои добри луѓе ги има у РК жити се просветлиме ?!
Имавме среќа што Раул излезе светска класа тренер иначе титулата у ЛШ уште ќе ја сонувавме. Ќе го гледавме Сергеј како тренер уште некое време, може и Камчев помошник ќе му станеше пошто нели и он зема медаља лани.
Убаво беше дур траеше, време е да се вратиме у реалноста и на периодот пред Самс. Ја би бил среќен ако бидеме на нивото пред неколку години кога имавме стабилен буџет за наши услови со кој ќе се бориме за Европа. Од титулата ќе се простиме некое време затоа што шкендија има и буџет и играчи да доминира у наредните години. Се плашам само да не се случи тотален крах па да немаме пак пари ни за прашок....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom