Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Абе мисири, тоа "Еден е Вардар" не е измислено вчера, завчера, или во време на Самсоненко

"Еден е Вардар" датира многу одамна и тоа треба нешто да ви значи, индијанци.

Наводно на тренинг се степале Грне и Тигран... прочитав денес негде на нет. Да не има некој подетално инфо?

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Да споделам една фотка
Знамево ми е од таткоми, околу 50 години е старо некаде далечна 1970
Тоа е таа гордост

IMG_20180420_170230.jpg

Наводно на тренинг се степале Грне и Тигран... прочитав денес негде на нет. Да не има некој подетално инфо?
Не наоѓам ништо такво по порталиве али не би ме изненадило, посебно од Попов.

Oчекувaнo им дaдoвме три бoдa нa Пoбедa. Имa ли шaнсидa не фaтиме еврoпa нa крaј? Рaбoтнички е нa 11 бoдa oд нaс, a кaкo игрaме мoже и ниеден бoд дa не oсвoиме дo крaј

Oчекувaнo им дaдoвме три бoдa нa Пoбедa. Имa ли шaнсидa не фaтиме еврoпa нa крaј? Рaбoтнички е нa 11 бoдa oд нaс, a кaкo игрaме мoже и ниеден бoд дa не oсвoиме дo крaј

Нема шанси такво нешто да се случи :D Друга работа е што купот иде кај шкендија 90%, преслаб е Пелистер, а нема шанси 2-ра година по ред да им го шитнат, па тоа ќе отвори плус уште едно место, што значи и 4-тиот иде во квалификации најверојатно. У секој случај, огромна брука ќе биде ако не завршиме ни 2-ро место, ама очигледно никој нит се замара нит има желба, така да ништо нема да ме изненади до крај

Што и ако завршиме втори кога со овој тим и игра ќе испаднеме во квалификации за ЛЕ и од Зимбру.

Со оглед што РК Вардар и во следната сезона ќе биде на високо ниво очекувам да се потсредат работите и во ФК Вардар.Вистина е дека и задоцнетите плаќања се проблемм но најголем проблем испадна управата.Така да на ред е да има и во управа ремонт ако сакаме да мрднеме од оваа мизерна игра и ситуација.

Вардарци дали има некој инфо за некој Зоки поранешен вардарец што играл,а сега е средновечен човек од околу 50тина години што држи кафанче кај Енергометал на Перо Наков во Гази Баба?

тоа е реалноста на македонскиот фудбал, не само вардар, исто и работнички и слога југоматнат, победа, пелистер ,шкендија,,толку е силата една до две сезони со добар играчки кадар после распад,, никој не е будала да игра во ова првенство па макар и за добри плати

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom