Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Најидеално за гостување е Сосиедат .
19 се игра . Има виз Скопје Барса на 18 и враќање на 20 . 4500 повратна карта по човек .
Уште да видам сеа колку е воз од Барса од Сан себастиан .
Идемо
Со автобус ќе испадне по 40 евра од човек доколку се наполни

Најидеално за гостување е Сосиедат .
19 се игра . Има виз Скопје Барса на 18 и враќање на 20 . 4500 повратна карта по човек .
Уште да видам сеа колку е воз од Барса од Сан себастиан .
Идемо
60 евра повратен.
Најефтина варијанта е авион, со Norwegian 37 евра. Башка саат време таму си, со возов глеам околу 6 сати фаќало.

Ти на мене не можеш да ми кажеш како да ја следам лигата бидејќи ќе ја следам како сакам , според мене е топ3 а според тебе кур не ми чуе кој е најдобар или пак кое е твоето мислење за одреден играч . Нити сум му агент нити сте пак вие управа на вас да го фалам. Така да кој колку вреди сам си се докажува тоа нити ти нити јас не можеме да го промениме .
Хаха леле каков пациент:icon_lol: Ако не си му агент, тогаш си му гарант некој роднина, бидејки вака ни неговите родители не би го бранеле:duel:

Сакал Грне да се продаде , прости им Боже не знаат што зборуваат....
Дригарче човекот има 36 години,време е младите да играт а гледаш дека и без него се може.Иако и ја мислеше дека неможе.

Дригарче човекот има 36 години,време е младите да играт а гледаш дека и без него се може.Иако и ја мислеше дека неможе.
И шо ако има 36 неговото искуство е добредојдено во Вардар, не е ова Фм не знаеш колку им значи на младите лик како Грне тој е страшен мотиватор и само луд не би го сакал во Вардар

Зенит со најмртвиот тренер на светот езз два/четири бода. Тука ќе поведеме 1-0, па после ако имаме сила ќе победиме ако не бодче, а во русија они ќе водат и манчини ќе се повлече, па ќе дадеме некој второ оделенски гол со десет рогања во 16.
Росенберг ез 4 бода. Таму 2-2 во отворена утакмица сосум многу шанси, тука 3-1 за нас исто така отворена утакмица.
Сосиедад тука нерешено таму тежок пораз ама небитно секако проаѓаме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom