Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ни е честито влегувањето во Лига Европа иако можевме и во Шампионската лига. Како е во Скопје се слави? Јас сум во Дојран и овде се изненадив колку многу го сакаат Вардар.Иначе скоро пола Дојран ги почестив со пиво:ајнапиво:

Најголемото изненадување во европските плеј-оф натпревари годинава...

Ехх, со години го пратам Вардар, сум плаќал карти, патарини, сум се расправал со локал патриоти итн, ама неможеш кога е појако од тебеее, емоции, страст, солзи радосници ми идат на очии.. Цела малаа грмешее Ајде Вардарее, уште не ми се верува дека Фенер падна, и одиме у Лига Европа, а од кога зборам дека овој Вардар може и знаеее, и ете сега момци им покажаа на сите дека можат и знаат, ах колко ми е мило! Да ти дадат аплауз противнички навивачи, да поразиш тим 10пати повреден од тебе, спомени, кои ќе се паматат и прераскажуваат со години. Тешко ова да го разберат некои луѓе но ние живееме за вакави денови! Нека се слави, заслуживмее :ајнапиво:
И нека се искористи сета ова ефорија, да се дигне и клубот и групата на ниво погоре!

Честито и да се множи.
Па секоја наредна година редовно да играме барем во Лига Европа.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

https://www.youtube.com/watch?v=XXlwFXKuDk4

Поздрав до тренерчето турско, му посакуваме пријатна вечер со песната, до душа малце ќе ја модифицирам- Стариот Фенер згаснува се буди Вардаровиот сјај!

Хахахха крај
21013796_10208908689426386_5648612041793517606_o.jpg
Jaba the Huttupload_2017-8-24_22-50-0.png

Најголем успех во мак спортот воопшто. Честитки ФК Вардар. Секогаш ги нагласувам оние најверни навивачи кои клубот го пратат и во наша лига, вас дупло поголеми честитки!!

Шиле изгина на двомечов, двете утакмици по ред немаше шут на гол од игра, не памтам кога последен пат има врзано 2 утакмици без да шутне. :icon_lol:

Историја луѓееее!!! Најмашката и најборбена игра што сум ја видел од клубов со свои очи. Со муда. Дрско. Вардарски. Секоја чест за тоа за Чеде, он е најзаслужниот за ова. :cuc:
Што ти значи кога си имаш искрен Вардарец на клупа. :aplauz:
И голот беше без шут, него со борба и пожртвуваност им ја дотурка во гол мајсторот. Браво, немам зборови, честитки до сите Вардарци во срце, поздрав и до сите луѓе од темава што со години пишуваат тука, какви само моменти поминавме низ годиниве. :D

Значи сума сумарум најголема заслуга за успехов на Вардар иде на Гоце Седлоски - благодарение на неговата одлука да си даде оставка сега Вардар ќе игра Лига Европа. Да не ја донесеше таа епска одлука нацки шо Вардар ќе го поминеше Фенербахче, така да вечно треба да сме му благодарни што си отиде хахахахаха

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom