Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Едино Валбуена ме плаши. Моторот на екипата. На хартија е крило, а во суштина е цдм, цм, цам, лњ, рњ, цф... На секаде го има. Ни една акција не поминува без него. Очекувам да почнеме со Николов во средина, да го уништи со неговите стартови. Мора да е секогаш дуплиран, иначе е многу опасен. Од Ван Перси не очекувам да прави многу проблеми на стоперите, не е тој РобиН што беше во ПЛ, но очекувам да добијат многу во скок играта. Кај нас без Грне сме за 50% послаби во тој сегмент.
Треба да се надминеме. Можеме, знаеме. Храбро, дрско, вардарски. Вечерва ќе се тресе Европа со епицентар во Констатинопол.

Така ќе биде ке се тресеме коа знаеме дека имаме пичкарски менталитет,да знаеш дека имаш фајтери на терен подруго ке се осеќаш овака незнаеш дали стомакот ке го заболе или пеперутки ке му летат од трема.

Ај жити се немојте со коментари јаки се, фаците вакви им биле онакви им биле. Вардар општо како спортски колектив летово ги имаше најголемите успеси, и вечерва има шанса да ги дуплира со влагање у групна фаза ЛЕ. За секогаш ќе го паметам ова лето и благодарен сум им и на ракометарите и на фудбалерите. Нема да се предадат и ќе изиграат мушки. И ако изгубат нема да ги оставиме, затоа што сме Комити.
За Крушевска Република у сред Цариград, Напред Вардар !!!
:oeoeoe:

Ајде уште 4 и пол сата. Ајде Вардаре:vozbud::vozbud::vozbud:
Ако влеземе у групи има да се забетонираме вечер.:pijani:

Колку си сигурен дека си ја гледал хрватската верзија? Некако не ми се верува дека не би го ажурирале распоредот толку време на сајтот, а Србите го сменале. Дури и словенската верзија на СК1 има сосема трета програма, тие ќе пренесуваат Звезда - Краснодар.
Дај боже да грешам, да има пренос и да се гледа мечот на HD и сигурно во целост... со овие од НОВА не си на чисто :cenzura:

Сигурен сум дека ја гледав хрватската и дека ја имаше рекламата. А дали по грешка беше пуштена, не знам. Баш пред тоа проверив и јас на нет програма, не ја пишуваше. И се уште не ја пишува.

како што прочитав по српскиве сајтови ван перси нема да игра денес (нешто повреда) а и солдадо не бил сигурен ,вчера завчера на тренинг некоја повреда заработил и не се знае дали ќе стартува

Бидејќи тв Нова ги има одкупено правата за Македонија нема да може да се следи на Спорт клуб

Изгледа не игра РВП, го гледам на Инстаграм само по ручеци и екскурзии е деновиве, ако настапи без тренинг тоа е друг муабет. Црева ми се превртуваат а има уште два саата :(

Spored mene poise ni odgovara da nadtapi nekoj od RVP ili soldado odkolku nekoj popalen turcin sto dusa ke ostai ne teren .
Kako i da e , od nas zavisi , dusata treba da ja ostavat ko da nema utre , da izginat koj i da igraat .
Koj bi prognoziral vakvo leto od perverzija , u juni koga rezervirav za odmor za u septemvri si vikav koj ke izdrzi u picku materinu , ali kako pomina u radosti ne se opisuva , sreken sum sto bev u sk celo leto .
Izginete momci pa posle da slavime na plostad :vozbud::vozbud::vozbud:

Spored mene poise ni odgovara da nadtapi nekoj od RVP ili soldado odkolku nekoj popalen turcin sto dusa ke ostai ne teren .
Kako i da e , od nas zavisi , dusata treba da ja ostavat ko da nema utre , da izginat koj i da igraat .
Koj bi prognoziral vakvo leto od perverzija , u juni koga rezervirav za odmor za u septemvri si vikav koj ke izdrzi u picku materinu , ali kako pomina u radosti ne se opisuva , sreken sum sto bev u sk celo leto .
Izginete momci pa posle da slavime na plostad :vozbud::vozbud::vozbud:
Martine poshto ti si najmnogu informiran da te prasham, Kone i Srbinot ke potpishat bez razlika na to dali Vardar ke vlezi vo grupite? I dali za Spirovski ke zemime oshteta ili ke zamini kako free agent?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom