Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Најавив јас 3-1,ама 2-0 испадна многу подобро:oeoeoe:

Ке биде пеколно на ататурк да,ама ако нема 50% були и деца на стадионот:neetaka:

Грнчаров исклучен непотребно,во реваншот 2-1 за Фењер.

Ајде Фенер пуши ми го ку*от.

Имаше ли од Турција навивачи дојдено?

Читам се бунат курнази што Вардар имал едвај 1 шанса, а победил со 2 гола.
А колку ли ќе јадевте лајна пак, да имаа 20 шанси ко Турците, а да не дадеа гол?

Не мора да ми одговарате, реторичко беше прашањево. Уште сега знам ќе јадевте лајна како биле сакати, неспособни и слично.

Олабавете малце и остајте им на дечките да се спремаат за наредна недела, а не да читаат вакви коментари од хипстерски билмези што најголем успех им е хејтањето и двете илјади следачи на Твитер.

Иначе навивачите на Фенер и немаат некоја армија од ултраси, пола на Исток седеа и тие се обични навивачи .. само 300 души им навиваа затоа и не ги слушнавме ..
За ултраси коа збориме се знае Бешикташ и Галата , тие се и многу по опасни и прави ултраси ..
Не дека нема да има атмосфера во Истанбул , али зборот ми е далеку се од на ултрасите на Галат и Бешик :)

Кога сме кај Комити :)

Итало:Атмосферата во Скопје е неверојатна,со нетрпение чекам да настапам пред вакви навивачи.
.

Последно уредено:
Физички и технички се посилни од нас, но сигурен сум дека момците ќе изиграат ко последна да им е. Ја сфатија грешката и испуштената животна шанса за сите нив, па од тој аспект очекувам попаметна игра во Цариград.
Ако влеземе у групи на ЛЕ ќе биде хаос низ Скопје вечерта, пошто Искра игра на Градски па славјето по улиците на Скопје ќе се поклопи со нив:sakasuste:

Очекувам ваков состав против Победа:
Алексовски - Глишиќ, Муслиу, Попов, Брдаровски - Глигоров(Куајор), Велковски, Исени, Џигаури - Итало, Петковски(Стојков)

Оооо турци ка
Ах бре Ердоган,отвори го најрелевантниот спортски сајт- rezultati.com и ке видиш кој е вистинскиот процент или може ке кажеш дека таму администратори се курди:angel:

Што би рекле некои фацки пратени од штаб да шират пропаганда во фан клубов, дојде живот во Вардар. :cool: Шала на страна, во неполн месец ако пропуштиме втор зицер за пласман во ЛЕ групна фаза тогаш не знам што да речам ... Факт е дека се 3 пати појаки од нас, но ова е шанса која што едноставно не смееме да ја пропуштиме, а и време е еднаш да изиграме машки и на гостински терен. Ранлива екипа се Фенербахче и мора тоа да го искористиме на реваншот и да постигнеме гол. Клучно ќе биде да не им дозволиме рано да го отворат резултатот и со самото тоа нервозата да се префрли на нивна страна, а во таква ситуација се може да биде. Резултатот на хартија е фантастичен за нас, но и покрај тоа сметам дека Фенербахче е екипата која што има поголеми шанси за пласман во групите. Едноставно се далеку поквалитетна екипа од Вардар иако со дисциплинирана игра како во Скопје се може да биде.

https://www.transfermarkt.co.uk/tomas-de-vincenti/profil/spieler/136747 Tomas De Vincenti ako se sekjavate veznjakot na APOEL go imaa prodadeno vo Qatar za 3m evra a periodov e sloboden igrach, ako vlezime vo grupi kako ke ni legni eden vakov veznjak .. Ushte mi e maka sho shupacite od uprava go ispushtija Vandeir (desnoto krilo) taa sezona, (navodno fizicki ne bil spremen) za posle so nas da iskini..

https://www.transfermarkt.co.uk/tomas-de-vincenti/profil/spieler/136747 Tomas De Vincenti ako se sekjavate veznjakot na APOEL go imaa prodadeno vo Qatar za 3m evra a periodov e sloboden igrach, ako vlezime vo grupi kako ke ni legni eden vakov veznjak .. Ushte mi e maka sho shupacite od uprava go ispushtija Vandeir (desnoto krilo) taa sezona, (navodno fizicki ne bil spremen) za posle so nas da iskini..

Toa bi bilo nesto. Ama eto, sega imame 8 stranci. Pak sa zborvese za Felipe da zemat mk pasos. Togas bi odelo ama koga toa gospot znat

Spored mene, ako se mine fener togas bi trebalo da se realisticno so babunski, agim ibrahimi, mozda jovan kostovski.

Pak ako go mineme fener, dali bi mozime da zemime drug igras sto imat igrano EL ova godina i prvrnstvo?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom