Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
https://fkvardar.mk/vesti/brazilecot-italo-nov-fudbaler-na-vardar

Чудна ова причава со заминувањето на Самс. Плус гледајки го дресов со ново лого на Бет Сити:)). Којзнае што се ќе се дешава до крај. Ми се свиѓаат овие две засилувања, нека продужат у исто темпо,иако закаснето. Се можеше да биде на време , чак сега ќе се боревме за групна фаза во Лига шампиони. Треба и коњарот да го тргаат.

13828-shampionot-se-zasili-so-mustafa-kuajnor.jpg

https://fkvardar.mk/vesti/shampionot-se-zasili-so-mustafa-kuajnor

И Мустафа Куајнор официјално претставен

Донесен е добар напаѓач , овој вреди 1 милион евра според трансфер маркет , а се најувува уште еден играч од средина на терен играч од Гана кој треба да потпише..
Добро е што Вардар се засилува, после ова од Самс логички беше да се продава а не купува ..
Ама логиката вели дека Самс нешто крие , или ке остане или има друг голем играч во игра ..
Башка глејте новиов дрес , сега е со " Бет Сити онлајн " :)
Русов си се рекламира и понатака , а душманиве што викаа готово Вардар ке пропаднел :kuracc:

Донесен е добар напаѓач , овој вреди 1 милион евра според трансфер маркет , а се најувува уште еден играч од средина на терен играч од Гана кој треба да потпише..
Добро е што Вардар се засилува, после ова од Самс логички беше да се продава а не купува ..
Ама логиката вели дека Самс нешто крие , или ке остане или има друг голем играч во игра ..
Русов си се рекламира и понатака , а душманиве што викаа готово Вардар ке пропаднел :kuracc:
Potpisha.[DOUBLEPOST=1502713460][/DOUBLEPOST]Dobro e, neveruvav za spicot deka ke go donesat so ogled na to sho imat igrano vo Sao Paolo, barem dosega ja zneme upravava obicno ko ke zemala igrachi tie bile od 3ta-4ta brazilska liga, za nigarov dobro e sho e mlad perspektiven, skoro isto godishte so Nikolov koj ke mozhat zaedno da rastat ako gi zadrzhime 5 godini, iako mislev deka mozhat da iskopat podobar zaden vezen sepak sum zadovolen i so ovaj. Golem (y) za spicot.

Последно уредено:
Шо зборев јас,абе блефира дека ќе си оди .....Он го праеше од инает ....Да се закажи .....Не можете без мене кажано ....Ми лупнавте 70 илјади евра казна заради вас плус гомна јадење,си одам .....Дигање муда .....Затоа реков,Комити одма состанок со Самс и отворен машки муабет ....

На која трибина ќе бидат турците? Има инфо колку карти се продадени до сеа?

Ја сега земав од Југотон и имаше бааги гужва од кои 90% беа Турци

Знае некој точен капацитет на трибиниве одделно? У описот на Википедија за Аренава е пишан само вкупниот број на седишта.

Neće Sams nidje. :kafence:

@floopz и вкупниот капацитет сегде различно го пишува и тоа со разлика од околу 1.000 седишта, но од прилика би требало Југ и Север да собираат околу 12.000, а Запад и Исток околу 6.000.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom