Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Македонче наивно со овие цени на нашиот стандарт одвај 7/8 000 наши ќе идат другите 20 000 ќе бидат Турци.

Не знам за вас, ама јас лично не влагам на стадион па што сака нека е, плус цела јужна за турци, плус картата е изгор, нека играат како на гости!

Ми се згади кога ги видов цениве. Управава како да сака одбивност кон клубот да создава. Нека си уживаат со турците на трибина, НИЕДЕН вардаров навивач да не им отиде. Кур да пушат

Да не утнале нешто со цениве и ставиле една нула повеќе?
3 илјади е надвор од умот.

Мора дека е грешка цената. Нема шанси до толку да се дебили...

Дали се нормални батенцава... од 1000 души гарантирам дека не да има повеќе, а од тие 90% ќе бидат со гратиси.

Се надевам ова не е за инат на навивачите на Вардар, демек ние ќе плаќаме казни заради вас, еве сеа вие плаќајте повисоки карти. Уште колку треба да чекаме атомска да не' рокне?

Ова ги помина сите граници. Па без пари у ВИП да ми даат не влагам, у кој филм се дечкиве бе?!
Па уште попуст ако си чувал старата карта... Ја чувам сигурно :pos:

Ауууу :vozbud::vozbud::vozbud: Па треба високо IQ да имаш за да ти текне ваква глупост да направиш :cuc: Па уште цела јужна хахахаха, море мрш у пичку матер

Поради големиот интерес и од безбедносни причини, јужната трибина на „Телеком Арената“ ќе биде резервирана за навивачи на Фенербахче. Навивачи на Вардар и неутрални гледачи, можат да купуваат билети само за западната и за северната трибина од стадионот.

Аууу....Овие нормални ли се...

Поради големиот интерес и од безбедносни причини, јужната трибина на „Телеком Арената“ ќе биде резервирана за навивачи на Фенербахче. Навивачи на Вардар и неутрални гледачи, можат да купуваат билети само за западната и за северната трибина од стадионот.

Аууу....Овие нормални ли се...
Исток се реновира за квалификациите за Еуро 2028ма :)

Дајте вие што сте со години навивачи на Вардар соберете им се пред управа и еден убав протест со секакви транспаренти да видат ѓубрињата на кого тие му ставаат вакви цени. И ако сте сложни, сеопшт бојкот заслужува ова, да дојдете до стадион ама да не купувате карти и да не влегувате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom