Не им е ни за пари на нив. Да сакаа пари да направат ќе ставеа 600 денари Југ и Север централни, странични 400 и Запад 200. Ем многу карти ќе продадеа ем солидна цена. Тоа дека цел Југ ќе го наполнат со фанови на Фенербахче за 50 евра карта исто малку тешко.
Оваа одлука е донесена со една единствена цел - да се казнат фановите поради казните од УЕФА на најсељачки можен начин. А пази да биде посмешно, казните во главно се донесени поради нивни организациски пропусти.
Дополнителен бонус за тоа е давањето на цела Јужна на Фенербахче. Значи Јужна трибина што со Запад се симбол на Градски стадион и на Вардар. Мене оваа одлука многу повеќе ме разочара од колку цените.
Обично мразам плачење од типот "не ви стапнувам веќе" кога некоја одлука на управа не е популарна, ама сега ебете си мајката ни во сала ни во стадион не ви идам ебаве сељандурите глупи. Резил невиден е да се донесе ваква одлука.
Наместо да се искористи целава фудбалска еуфорија и титулата од ракомет и да се привлечат фанови за локалниот клуб да почнат да го бодрат плус и голем тим ни доаѓа, тие ја носат па може најлошата одлука за клубот, за играчите и за неговите подржувачи.
Оваа одлука е донесена со една единствена цел - да се казнат фановите поради казните од УЕФА на најсељачки можен начин. А пази да биде посмешно, казните во главно се донесени поради нивни организациски пропусти.
Дополнителен бонус за тоа е давањето на цела Јужна на Фенербахче. Значи Јужна трибина што со Запад се симбол на Градски стадион и на Вардар. Мене оваа одлука многу повеќе ме разочара од колку цените.
Обично мразам плачење од типот "не ви стапнувам веќе" кога некоја одлука на управа не е популарна, ама сега ебете си мајката ни во сала ни во стадион не ви идам ебаве сељандурите глупи. Резил невиден е да се донесе ваква одлука.
Наместо да се искористи целава фудбалска еуфорија и титулата од ракомет и да се привлечат фанови за локалниот клуб да почнат да го бодрат плус и голем тим ни доаѓа, тие ја носат па може најлошата одлука за клубот, за играчите и за неговите подржувачи.
Искрено можам слободно да кажам дека можат од Шкендија да учат која ќе продава карти со Милан само во Тетово ако не се лажам. Конечно Вардар се врати во мода, добива се повеќе симпатизери низ државава, таман ќе помислиш дека можеби луѓето и ќе стекнат навика за почесто следење на натпревари, си правиш филмови за убава атмосфера на стадион и овие буквално ти рушат се...Наместо да направеа и некоја акција за помладите да го засакаат клубот од мали нозе и наместо да придобијат повеќе навивачи за во иднина они буквално ги бркаат од својот стадион. Јас лично сум дал и повеќе од ова за да гледам натпревар на Вардар и тоа понебитен од овој, ама тоа е индивидуално, тоа е личен избор, а ова е поголема срамота и од поскапувањата на хотелите за Суперкупот...На крајот на краиштата ни барем дел од фудбалерите кои дадоа 110% од силите во квалификациите до сега не заслужија да играат како гости кога можеа барем сега да играат пред полн Градски.
не, не, не за Вардар ќе навивам и живци ќе кинам
. Секакви попусти отпосле кога ќе видат што направиле или ќе ги попушти белото џабе едноставно само ствараат непотребен револт.