Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Е сега не го промаши Гача. Ако сега овие не јадат некоја суспензија на терен и некоја добра казна незнам кога.

ШКЕНДИЈА САКА РЕПЕТЕ УШТЕ ЕДНАШ ДА ЈА ЕБЕМЕ АЈДЕ ВИКНИ ПОСИЛНООО ЈАС ТЕ ЕБАМ ШКЕНДИЈООООООООО !!! :sekcza:

Ау како си ги ебавме само, 5:0 вкупно сезонава :kruna:
Секоја чест за Гачата, дефинитивно прави голема разлика од останативе голмани во лигава, за чиста 10-ка бранеше цел натпревар, плус што имаше цело неконтролирано племе позади него да му фрлаат, бакљи, петарди, камења, браво мајсторе!

И на крајот испадна точно непишаното правило, уште вчера во фанк клуб РК Вардар реков, ако едните разочараат, другите следниот ден ќе не израдуваат и ете ја Шкендија силувана, мангупски си ги изработивме денес :cool:

Второ полувреме штама, овие суперистиве си седнаа :pos: како беше меракот помина, Вардар загина не е веќе шампион :pos: две од две на крај пак на друго место нека си ја бараат вината, али ајде ќе си газат во Европа со Нефчи, Млада :icon_lol:

Секс, си изигравме како што треба машки, само не ми е јасно една работа, како ќе ги заштитат фудбалерите ако влезе некој на терен? 10тина полицајци? Зошто никогаш ЕБР не се присутни таму? И да Гача за малку ќе го погодеа.

Гача мајсторе, браво! Одлично си брани сезонава, добар поздрав му прати на Мрме и неговиот репрезентативец Захов утакмицава, се гледа дека наше дете е Захов :ROFLMAO: Конечно и Глишиќ во прва постава, солидно покриваше во одбрана, нека се губи Љамче, од Глишиќ можда и ќе бидне играч, пред повредата многу ветуваше.. Само не ми е јасно зошто толку рано се повлековме, премногу простор и оставивме на шкендија уште на 1-0. Со враќањето на Шиле и Хоф ќе бидеме уште појаки, да не го забораваме и Барсегјан, од него многу очекувам, така да би требало полесно да паѓаат и бункер-екипите, само за тоа треба малце и Седло да се опамети

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom