Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
А да сменат тренер?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да сменат тренер?
Па тоа е веројатно најдобра опција, иако доста го бранев Седлоски на почетокот, некако почна да ме демантира. Има Вардар потенцијал за многу подобра и потечна игра од ова што го игра.
Го кажав од курташак за нив, бидејќи кога ќе си добијат репете се вадат на тоа дека тренерот не им чини, фудбалерите го бојкотираат тренерот што ти знам..
Иначе се согласувам, денес одигравме перфектно и покрај тоа што некако прерано се повлековме според мене, среќа што одбраната наша одигра на ниво и имаме предобра одбрана за нашава лига, подобра е и од оваа што игра за репрезентација...За денес немам никаква замерка, ама со овие услови не смееме една мизерна Слога да не можеме два пати да ја победиме сезонава, требаше веќе едно 8,9 бода да им бегаме на Чкенди...
Пре би рекол дека е до мотивацијата на играчите тоа, отколку до тактиката на Седло. Приметлива е многу голема разлика во нивниот пристап на вакви дуели и оние натпревари на кои се големи фаворити. Не е само до бункерот на противниците, нас и противници на кои во одбраната им дувала промаја и сме можеле да ги напуниме до врв ни правеле проблеми затоа што сме се опуштале после водство од 1-0 и добивале некоја подарок контра од која сме се спасувале среќно, Пачата лани не спаси во неколку прилики така со екипи како Металург или Царев Двор.Секоја чест за дерби дуелите, од кога е Селдо, реално не памтам да не била добро поставена играта, секогаш сме играле паметно. Ама, никако не научи против бункер-екипите надвор од градски, веќе обичај стана да играме 0-0 со Ренова на гости
Гледам денес Работнички со Скопје на градски играле, а и со Ѓорче исто, ова забранава само за нас важи а?
Само ни пуштија таков муабет, немало врска сепак...Гледам денес Работнички со Скопје на градски играле, а и со Ѓорче исто, ова забранава само за нас важи а?
Па нели ќе биде затворен до супер купот? Знам така пишаа мак. спорт, може сум грешка.