Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Што не им пуштите да бидат шампиони годинава, би играле во куп европа и со малу среќа сигурно одите во групна фаза, а специјалистиве за европа нека се докажуваат во лига на шампиони

Drug tim osven Vardar na taa listata za osvoeno nacionalno prvenstvo ne smee da ima.
Za da se dokazeme deka sme mangupi ke kupime pravi igraci na pravi pozicii i dogodina ke pomineme nekoe kolo vo LS.

@dajm Ti si normalen sto zboris?o_O

Kojasevic denes najbolji, kako nov igrac sezonava. Do 30 minuta epten slabo mislev ke go srkneme, posle ednostavno gi zgazivme. Asani gi postedi svoite, plemeto indijansko mu go ebam. Sekoja kontra ja sjeba, ili neprecizen pas ili presporo i on ko da nema svinsko jadeno.

Pozdrav do zahov:LOL: Dupi si gi kiselkite

Што не им пуштите да бидат шампиони годинава, би играле во куп европа и со малу среќа сигурно одите во групна фаза, а специјалистиве за европа нека се докажуваат во лига на шампиони
И јас тоа си го мислам секојпат, ама пак титула си е титула. Едино ако си првак да можеш да бираш дали сакаш ЛШ или ЛЕ :D
Мислам дека другата година редно време е да имаме малку среќа. За памет, тоа нема, ама знаат да донесат некое добро засилување на среќа. :)

Маестро Гоце Седловски со кој памет чуваше водство на крај ?! У 75 минута го вади Балотели а го става Николов... Како беа изгубени шошоните 5 требаше да им дадеме минимум. До кај 25минута подобри беа Шкендија имаа 1 добра шанса преку Ибраими добар пресинг ни играа, али после 25-30та минута ги изгазивме.

Можеме да јадеме слатки колку сакаме, ама вака така Гоце секој пат ги вади најдобрите играчи што ги има.. е сеа не е он крив што не носат поквалитетни засилувања. Немам видено до сеа одкако он ни е тренер да не демолира некој...

И јас тоа си го мислам секојпат, ама пак титула си е титула. Едино ако си првак да можеш да бираш дали сакаш ЛШ или ЛЕ :D
Мислам дека другата година редно време е да имаме малку среќа. За памет, тоа нема, ама знаат да донесат некое добро засилување на среќа. :)
Се разбира дека државното првенство е приоритет за секој голем клуб, мојот претходен пост беше само симпатична провокација.

Ау како ги наполнивме :pusigo:первезии
Најмерачки, подобро не можеше да испадне после нивните глупи испади како они би го поминале Динамо :pos: се палеа на Нефчи, Млада екипи како за нашево првенство и БУМ! Шампионот им го начука, ќе си се вратат дома со 3 комада.:pipi: Најдобро доаѓа до израз разликата на меѓусебниве дуели, а доста убедливо си ги доминираме веќе неколку сезони.:kruna: Да можат ќе си го затворат фан клубот ги истраумираа нашиве секоја чест за дечките. Голманов наш не ни имаше некоја потешка задача, одбраната солидна, Грнчаров вистински лидер спрема мене во одбраната и мислам дека и да не е многу корисен сепак, одбраната без него многу поинаку би изгледала и добро е што го имаме. Љамче ти ли беше во почетокот си ги работеше неколку пати убаво по неговата страна (малку сум пристрасен :icon_lol:) ама го пофалија и од публика викаше по него уште еден Љамче фан изгледа :icon_mrgr: али како ја еба онаа кога ја врати на голман човече :facepalm: сите ти се напред ти ја враќаш 70 метри назад :pos:
Како и да е одбраната си ја заврши својата задача и покрај тоа што не ни играше и Хамбарот, а со него и во нападот ќе бевме многу поопасни...Останатите добри, Фелипе стандардно супер, Којашевиќ денеска искина а и црнчугата заврши работа, Асани беше катастрофа, на моменти не знам на што дроги беше...На јужна си играа курташак, најверојатно пак имаа чкендоси некои "глумци" на северна и на 3:0 им викаат јави се север и си згрми Индијанци речиси од цела трибина, имаше еден јак лик им вика ајде удуабадубада на куров сега :pos: во прво имаа шанса чкендоси и овие се палат им аплаудираат и им се дере, чукајте, чукајте, да ве чукне сонцето на север, цело време имаше некои испади испопаѓаа од смеа луѓево :icon_mrgr:

Комити никаква бројка, мислам дека сезонава за жал ќе биде полоша и од минатата, околу 150 души беа, во второ може и 100, на таа бројка и не беше лошо навивањето имаше атмосфера, запалија и 4-5 бакли, стробови...Љамче Фанс и тие се распаднаа, патриотите во Грчка :kuracc: @Colt Willcox нешто поарен морав да му се јавувам да му вршам радио пренос, со старечки глас кој детално објаснува по која страна се напаѓа и на која одалеченост од гол, шутира и истиот промаши :pos: :oftopik: Мора да направиме голем состанок на ниво на цела Кајгана во некоја кафана и да се организираме да не згасне светото име Љамче Фанс, после ќе им пееме Сите што сакавте ние да се распаднеме, еве сме повторно Љамче да го бодриме! - Љамче Фанс ооо :oeoeoe:

И да, САКАМЕ ТИТУЛА :cujte::oeoeoe: :kruna:

Не очекував вакво нешто искрено, ама пак се покажа дека сме мнооогу подобри кога противникот игра отворено, игра фудбал. Не знам што филмови си прави Седло против послабине екипи што се затвараат, многу споро играме, играат само на сигурни додавања, абе мора побрзо батали посед, мора побрзо напред со повеќе движење, уфрлање, цело време да е под притисок противничката одбрана.. Шкендија уште еднаш се покажа дека има катастрофална одбрана, мислам дека секој наш напад беше опасен, да имавме поасални играчи напред многу полесно ќе ги решевме, а ги утепа и тоа што мораше у средина Тотре да им игра, па го изгубија Радески напред, им се измеша малце составот. Балотели покажа дека ипак има нешто у него, и на припремите иако малце играше се виде дека е каде-каде поасален од Обрегон, кој мора да лета што побрзо, како можеа ваков цреп да потпишат и да ни зафаќа место за странец. За пофалба денес е и Којашевиќ, ама не можам да сфатам зошто толку комплицира човеков, многу често знае да направи непотребно потег повеќе. Не смее да се летаме после победава, пак ќе имаме проблеми на гости со катанаџо-екипиве у лига.

Иначе, гледам Дориан Бабунски е без клуб во моментов, би било одлично според мене да го собереме, боље он како опција у напад него Обрегон, башка што 2 сезони го имаш како играч под 21 година, а реално има повеќе потенцијал од било кое друго дете што ќе го извадиме од наша школа у наредни 3-4 години..

Mora sega so seta sila da se pritisne za da bidat kazneti indijancite i za prvo kolo. So sluzbena za sileks i eventualno minimalna kazna od -3, prvenstvoto e reseno uste sega.

Treba da se insistira deka pred 20tina (96-97) godini nie bevme brutalno kazneti za slicna situacija koga kupivme igrac sto trebal da pauzira radi zolti ama izigra toa prvo kolo. Togas duri posle 2 nedeli mislam deka Zingo ne kazni prvo ni bea zemeni -9 boda i sluzbena plus kazna od 50tina iljadi marki za podocna koga veke bese reseno prvenstvoto da ne "pomiluvaat" na samo sluzbena i -3....

Mora zestoko da se reagina so cela sila, da se stavat u shishe uste od sega planinarite

Имало фашистичко навивање кажа тимот чија што навивачка група носи име на фашистичка паравојска од втора светска војна.

Овај Дино Захов во Шкендија шо ојде, беше дел и од Вардар ако добро се сеќавам а на видеото гледам се пеј голманче албанче :D Нешто нерасчистени сметки или тролање дека потпиша за искра ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom