Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
nema sho somnez be spirovski so praese so racene ete kazete. ako ne e namerno ona sto e be? SO KUR SO RACEVE PRAVI 1 metro krenati i ja mava topkava.ONa od hamba da nepravime mauebt kolku e idiotski.da ve potsetam deka 3min pred penalot za 1-1, hamba go nurna pjaca isto vo 16 koe isto taka mozese da bide penal.I sea glup e tolku toj za 2 fauli vo 3min da napravi takvi ? mi nema logika nekako. sto sakate mozi da kazite za mene ne e ic cist dvomecov.

Не е ни до среќа ни до ништо. Туку е комбинација на страв од успех и неискуство. Екипа за големи дострели не се прави преку ноќ особено не во спорт како фудбалот каде се вртат милијарди.

ај на здравје и после сакаме публика и гледаност на стадионите :icon_mrgr:

од 2 во 1 ко од шала(мислете вие дека е случајно кај Мамич,исто ко изгубија 7-8 разлика од Лион или кој беше :P )

Сеа ќе дојдат планинарите и ќе кажат Шкендија поубаво ќе изиграла против Динамо.

Чaстењетo у кaфaни не е зa џaбе чист 2-1

Sent from my LG-H440n using Tapatalk

колку и да се гледа по нет сите ја пробуваа 2/1 1/2..сите мислеа ќе биде нешто :D

какви поклони им дадоа со пеналиве безвеза..Спировски безвеза играше одбојка таму..

Колку и да не прават сите будали сепак пеналите на Динамо се чист доказ дека утакмицата е наместена..неможи онакви аматерски пенали да направат,па во општинска лига попрофесионално ќе наместат..резил,страмота,брука..типична Балканска работа ти е ова,како одвај да чекаат да играат во Европа само за да наместат..та Силекс та Вардар..резил

Ви реков по ждрепката ќе кма 2-1/1-2 .....
Иначе одлично изигравме, Спировски и покрај пеналот што го направи, најдобар беше.. искина на средина. Фелипе исто. Балотели добар..
И повеќе кривете го Хамба за првиот пенал и мртов агол таму рака му става одколку овој несакајкии..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom