Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Денковски го нема во днешниот состав, најверојатно го шутнале. А кој е тој Личина? Или некој од младинците?

Верувам, никогаш не се направило истражување за популарноста на нашите домашни екипи во однос на странскиве. Еве овој форум може да се земе како некакво си мерило.

1.Јунајтед 101к
2.Јувентус 52к
3. Милан 48к
4. Челзи 48к
5. Интер 44к
6. Арсенал 42к
7. Реал Мадрид 40к
8. Барселона 39к
9. Вардар 31к

Подредени се тимовите според мислењата во фан клуб подфорумиве. Поразителни бројки. Најпопуларниот македонски клуб е на 9-то место.

Верувам, никогаш не се направило истражување за популарноста на нашите домашни екипи во однос на странскиве. Еве овој форум може да се земе како некакво си мерило.

1.Јунајтед 101к
2.Јувентус 52к
3. Милан 48к
4. Челзи 48к
5. Интер 44к
6. Арсенал 42к
7. Реал Мадрид 40к
8. Барселона 39к
9. Вардар 31к

Подредени се тимовите според мислењата во фан клуб подфорумиве. Поразителни бројки. Најпопуларниот македонски клуб е на 9-то место.
Абе тие другите имаат по неколку затворени теми со по 15.000 мислења ;) За Вардар е само оваа

Досадно прво полувреме без ниедна посериозна шанса да постигнме гол. Еден посериозен противник и се губиме. Нема креативност, нема завршен пас, се оди на сила, без да ги употребат главите. Како шпанската репрезентација на европското во Полска сме :D
Гачевски имаше одбрани неколку шутеви од далечина, исто така и 1 на 1. Имаше и два селски потези кои за малку ќе не чинеа гол.
Влатче после долгата пауза добро изигра, се труди, се бори, добро го сопре нивното крило, а и пробуваше колку може да пробие напред.
Немања и Новак добро делуваа без некои грешки. Немања имаше некои долги топки кон напаѓачите, но тоа е заради немањето среден играч кој ќе може да ја земе топката од одбраната и да ја пренесе напред.
Идолот на многу млади генерации, како и на модераторот, Љамче, ни е најслаба карика во екипата. Го пробија неколку пати, изгуби неколку топки, и во нападот немаше некоја значителна улога.
Јаско дефинитвно треба да качи некое кило. Секој дуел го губи. Среќа брз е па имаше еден пробив.
Глигоров добро изигра во дефанзива и напред, со по некоја ситна грешка.
Фелипе играше повеќе напред и онолку колку што дозволуваа случувањата на теренот. Се гледа дека отскокнува со квалитет од другите, но сам не може. Секогаш има неколку слободни играчи околу него па мора брзо да се ослободува од топката.
Стојков имаше една шанса кога му го изблокираа шутот. Изигра како и цела полусезона.
Нимани ми е некако многу статичен. Изгледа како Вилипче на теренот. Да го молиш да се помрдне.
Ќеран игра поповлечено, но сосема солидно. Приоѓа по топка до одбраната, разигрува напред, преигрува, мислам дека ќе биде добро засилување.
И морам да напоменам дека не знаеме центаршут да дадеме. Можно ли е да се до толку инвалиди да неможат да нафрлат повеќе од прва статива. Смешки :tapp:

Afrikanecov si dojde,najade i si otide kao ekonomski imigrant,zimi majka ispadna rabotava.Pari frleni dzabe.Ako e navistina los fizicki,zosto go mknaa za proba.Pogolem e procentot na neuspesni probi od fakti realno gledano,namesto sprotivnoto.
Treba veke smena na politika na transferi,prestani sega,smeni veke,bogat klub sme,imame jak milionski budzet i moze da si dozvolime kvalitetni slobodni igraci pa i da si kupime de.

nbc-fires-donald-trump-after-he-calls-mexicans-rapists-and-drug-runners.jpg

http://fkvardar.mk/vesti/sostavot-na-vardar-za-mechot-so-slovan-liberec
Еве го составот за денеска. Според ова ќе играме 4-4-2. Мислам дека оваа формација повеќе ни одговара, затоа што Фелипе ќе може да је земе топката од одбраната и да ја пренесе напред. Се надевам дека ќе почнеме модерен фудбал да играме со кратки и брзи пасови, без селските рогања.
Попов го нема во составот, што значи нема да има диагонали денеска :D, а и Брдаровски најверојатно ја санирал повредата и се вратил во Анталија. Денковски изгледа уште ја влече повредата, така да не очекувам да го потпишат, а и мислам дека не ни е потребен. Нема некоје инфо каква е со состојбата со Артак, но би требало да биде подготвен за првенството.

Нимани го нема ни на клупа, изгледа го откачиле. И не беше за потпишување типот.

Нема некоје инфо каква е со состојбата со Артак, но би требало да биде подготвен за првенството.

Рекоа дека сигурно ќе го пропушти стартот на сезоната, али не спомнаа кога очекуваат да се врати.

Коа ќе го видам Љамче бек дека игра .. :shook: Пак со 2 напаѓачи форсира, сакам да видам како ќе играме со Ќеран единствен шпиц.. Него со Глишиќ што е работава, пак повреден :unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom