Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ama izlea i svalerot ima izedeno samarce nekoe :)
A tipuvam na Glisic, a mali sansi davam i Vlatce da e,ama poso on e u mirovna misija po poslednata slika tuka spodelena, se mi ide nakaj Glisic. :D

Попов не е сигурно. Еленчето сака класа типци, а не суртуци како со тате на пазар у Бирмингем. :icon_lol:
А една класа што е па ликот од Марино, Мралино, Кадино пичке си материне :icon_lol:

Важно вози ауди па сега битно ли е од кое село е :LOL:

ОФИЦИЈАЛНО: Игор Ангеловски е новиот селектор на Македонија - So potegov "not sure if Reprezentacija na Makedonija ili Reprezentacija Rabotnicki"

Vo Intersport, a najveroajtno i vo Jane vo fan sopot, ima mnogu jaki novi maicki za Vardar ima edno 5-6 razlicni dizajni, konecno neso za pofalba.

Vo Intersport, a najveroajtno i vo Jane vo fan sopot, ima mnogu jaki novi maicki za Vardar ima edno 5-6 razlicni dizajni, konecno neso za pofalba.
Цени? :D

Иначе, колку комада ќе јадат Слога утре? :D
Ќе ги тресеме едно 0-5?

СОСТАВ НА ВАРДАР: 28. Пачовски, 3. Попов, 4. Мијушковиќ, 6. Грнчаров, 9. Блажевски, 10. Дашјан, 14 Велковски, 16. Глигоров, 22. Ивановски, 70. Хуан Фелипе, 77. Брдаровски

http://www.fkvardar.mk/article/vesti/sostavot_na_vardar_za_duelot_so_shkupi-13092-7299-122

Дашјан на крило, многу играчи во средина, ваљда нема да се гушат, едно брзо голче и наши се после :D

Дашијан мислам дека ќе ја врати формата лека полека, се надевам дека денес ќе го направи тоа :icon_mrgr:
Немам сили да ја гледам утакмицата, само ќе се нервирам што не сум таму, така да со господ напред момци, се надевам после тоа лагано ќе си го пуштам цел натпревар и ќе гледам како ги газиме :icon_mrgr:

Да не чекаме само Љамче да ја решава во второ полувреме :icon_mrgr:

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Дечките се свесни што ги чека, се подготвувале максимално на психички и на тактчки план , Седло ги стегнал добро и им дал до знаење дека МОРА следниве два натпревари да изгинат, вчера и во карантин биле.

Ајде Вардаре згази ги ти да патат копилињата!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom