Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Љамче прееска на Вардар ТВ вети три бода од Чаир и БИ три бода
ЉАМЧЕЕЕЕЕ ТИ СИ НАШАААА ИКОНААААА ИКОНААААА
ЉАМЧЕЕЕЕ ВИ ГИ ЕБЕ СЕСТРИИИТЕЕЕ

Kako be amaterive ni dadoa dva gola na gradski???
Vo vtoro kakvi igra na pocetokot edno vreme im ja sokrija topkata i cecencite ko muvi bez glavi deluvaa, pa edno 10 pati ne mozea topka da izbijat.

Да тибам аватарот да тибам :D
Да се долови моментот :D
Од 1:48 пушти си :D[DOUBLEPOST=1445180088][/DOUBLEPOST]
Vo vtoro kakvi igra na pocetokot edno vreme im ja sokrija topkata i cecencite ko muvi bez glavi deluvaa, pa edno 10 pati ne mozea topka da izbijat.
Им фалеше денес Ардијан Нухиу :icon_lol:

Несреќен сплет на околности, два глупи гола тогаш без игра на противникот, ние уште се уигрувавме (прва официјална утакмица со Седло), доста шанси, напаѓавме цело време, за да ја свртиме доста офанзивци ставивме па откога поведовме немаше кој да брани назад :D

Иначе, ова е прв кикс на шкендија, не рачунајки го поразот од нас, а ние со доста импресивна гол-разлика 27:5 после 10 кола.

од кога го стави аватарот со лепотанот многу почна да гледаш шип тарски клипови.Сумлив си ти

Мислам дека нема боље пример за еден класичен шиiптар од овој. :D
Иначе, нека пушат и Слога и ФФМ и Илчо и Шкендија и сите шиiптари, ВАРДАР Е НА ВРВОТ !!!!!!!!:oeoeoe:

Убаво пишав уште пред 2 недели, грев е онаква јадна екипа како Сљога два пути у низа да ни скине бодови! Вардар изигра на ниво, токму онака како што треба да изгледа еден сериозен тим...

Мора да се признае дека со ропакот се среди тимот, не е сјајно, има уште за работа но далеку поголема дисциплина има на терен за разлика од циркусот на Кемалот.
На ред Пелистер, со нив пичкин дим па со другите чеченци, осеќам ќе јадат шамарници и ќе доживеат дежа ву :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom