Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Тука сум :D
Заборавив уште еден момент. Две утакмици по ред на полувреме пиеме вода од едно црево до теренот и на крај доаѓа кабињерот на Ѓорче и му вика на тој абдалот од управа на Вардар:
-Пушти ги луѓето да пијат од водата кај вецето, оваа вода што ја пијат доаѓа од Вардар и се користи само за наводнување :pos::pos::pos:
Така да може ова ми се последните постови кои ги пишувам :icon_mrgr:

Иначе дефинитивно освен против Работнички и Шкендија, МОРА да играме со двајца напаѓачи и само со еден од Николов и Глигоров.

Незнам зашо против вакви послаби екипи не пробаат со 4-3-3 .. Ем Дашјан нема да го игра крило ем ќе имаме повеќе креативност.

Пачовски
Хамбурџијан - Мујушкович - Грнчаров - Попов
Глигоров
Фелипе ------ Дашјан
Асани - Ивановски - Блажевски​

Незнам зашо против вакви послаби екипи не пробаат со 4-3-3 .. Ем Дашјан нема да го игра крило ем ќе имаме повеќе креативност.

Пачовски
Хамбурџијан - Мујушкович - Грнчаров - Попов
Глигоров
Фелипе ------ Дашјан
Асани - Ивановски - Блажевски​

Vaka treba so site a ne samo so poslabite.

Rabotnicki deneska igra so Rubin reshavacka utakmica za vo LE grupi, so to sho ako eventualno Rabotnicki vlezit vo grupite spored nekoj informacii bi se podignal i rejtingot na MKD ligava, nego muabetov mi e dali ova mozhit da vlijae na Vardar (sekako ako sme povtorno prvi) da vo liga na shampioni dobijame poslabi ekipi, odnosno da vlezime kako nositeli..??

Rabotnicki deneska igra so Rubin reshavacka utakmica za vo LE grupi, so to sho ako eventualno Rabotnicki vlezit vo grupite spored nekoj informacii bi se podignal i rejtingot na MKD ligava, nego muabetov mi e dali ova mozhit da vlijae na Vardar (sekako ako sme povtorno prvi) da vo liga na shampioni dobijame poslabi ekipi, odnosno da vlezime kako nositeli..??
Тоа зависи од коефициентот односно рејтингот на клубот, не лигата

Не би требало многу да ни смени...

Да задржиме континуитет од едно 4-5 сезони да бидеме шампиони, па дури и да испаѓаме во прво квалификациско коло, пак ќе дотуркаме до носители. Засега имаме скор 3/4 шампионски титули во последниве 4 сезони, да освоевме и во сезоната кога дојде Андреев, за едно 2 години (ако одново освоевме титули) ќе бевме носители и да не поминевме ниедно коло дотогаш.

Летово имавме под 3 100 поени. сега со двете нерешни имаме мислам 4 200, а да го поминевме АПОЕЛ можда уште годинава да соберевме поени за догодина да бевме носители.

Следна година во ле таман ќе играме со некои инвалиди и ќе си појачаме коефициент. Со оваа игра нема шанси да бидеме шампиони, искра 20 бода пред нас ќе бидат на крај. На коефициентот мислам дека 80 % важат успесите на тимот, а 20% коефициентот на лигата. Од успехот на работнички имаме и ние некој ќар ама тоа е минимално.

Играше Ромеро со Младост Царев Двор, тежок очобол беше :D

Знам дека играше, само веќе крајот и слабо пратев, се замуабетивме нешто на трибина :D Неколку пати лесно улетуваше у офсајд, ама сепак малце играше за да судиме. Имаше и 1-2 добри потези колку што се сеќавам, а и со Шкупи размрда малце кога влезе, така да да му дадеме време малце. Има добра техника, шут, брзина, е сеа не е баш класичен шпиц ама малку да убрзаме игра далеку поефективен ќе биде од Фичо х2 :)

Значи во Вардар да играш треба да си дрво, доказ е Љамчевски, што прави Седлоски со овој не ми е јасно што го форсира толку. Па после Глишиќ ќе се сликал, па ќе се слика, кога форсираат пред него вакви копуци.

Што им е филмот со Љамче стварно не можам да сфатам, па Петковски и Асани младиве се класи над него, гарант од младинци некој да пуштиш боље ќе изигра. Во одбрана е тешко дрво, Младост Царев Двор по негова страна направија 3 шанси, во напад е хендикепиран, не ја гледам логиката да игра :tapp: Дај нека пишат што е со Стојков и Ромеро, до кај се со повредите (ако се повредени), пак ги нема на клупа

0-1 Блажевски, одлично одиграна акција :D
Го срогаа еден играч на Брегалница во глава, топкава се одби до Ивановски, овој продолжи до Фелипе, овој до Шиле, а Шиле е мајстор за вакви ситуации :D

EDIT: Каков кикс на Велковски, мисир не виден...
Среќа не беше баш најприсебен напаѓачот на Брегалница

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom