Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мене денес Асани и Стојков највеќе ме разочараа, Асани три шанси ги упропасти, сегледаше дека копукот не играше намерно.Боље со Петковски да почневме. А он ни на клупа не беше. Ајде сеа бар имаме за ротирање, може сеа со Шкендија да играме со Даре и Глигоров во средина.

Прв пат после четири години одам на првенствена утакмица на Вардар и пак не победивме.
Се знаеше дека зелките ќе играат бункер и очекував да ги тепаме со еден гол ама не испадна така. Се гледа подобрување во играта, ама некои пак ќе си останат сељаци и манекени. Ова поготово го мислам за Попов и Блажевски. Едниот живее во некој филм, другиот мисли само на вискито во Сторија (кафич во Драчево). Асани ништо не покажа и мислам дека у-21 правилото треба со Даре да го користиме. Кемалот го еба Артак и за жал уште не може да се врати во форма. Другите колку толку солидни беа.
На север вообичаен број за наши услови, а Комити повторно малку. На почетокот не изгледаа убаво после кога се собраа на едно место заличеа на нешто. Имаше и 10-тина шверцери на север, кои после голот избегаа кај местото за новинари. Нормално нападот не ни успеа оти бевме спречени од полицијата.
На крајот им викавме на играчите што избегаа во соблекувална да се поздрават со Комити, а на Попов му се деревме највеќе, зашто од него многу се очекува.
Сега со Шкендија очекувам победа иако ми е страв нашиве да не се укењаат од притисокот па да го лапнат немиен.

29s7xz.jpg

:facepalm: :tapp:

Јаде гомна со години, али гледа дека никој не доаѓа да му ја расцепи главата како лубеница, и си продолжува понатаму. Овој бисер му е можна најврв до сега.

Прв пат после четири години одам на првенствена утакмица на Вардар и пак не победивме.
Може ти знаеш, што беше фрката со тој од управата на Вардар на почетокот што се зарчкаа тие во долните редови на северна?

Добри се џандариве, на утакмица кај што нема гостински навивачи седат како штит околу 10тина души... Тешко дека такво нешто ќе се случи на Чаир... Затоа не бива од нас ништо...

дај бе кажете кај живее да му направиме ние еден сунет на суво и да му ја дадеме кожичката да си ја изџвака,му ебам гомното ретардирано

Може ти знаеш, што беше фрката со тој од управата на Вардар на почетокот што се зарчкаа тие во долните редови на северна?

Добри се џандариве, на утакмица кај што нема гостински навивачи седат како штит околу 10тина души... Тешко дека такво нешто ќе се случи на Чаир... Затоа не бива од нас ништо...
Мислам дека тој побара да не се провоцира од трибина и затоа дечките се изнервираа и почнаа да го плукаат тој од управа и да фрлаат предмети кон него. Ова само мислам дека беше така не ме фаќај за збор.

А со овој што правиме? @Colt Willcox не сум знаел дека си толку близок со Латас :D

Attachments

• komita.jpg
    komita.jpg
    115,5 KB · Прегледи: 133
Го имам урамено Латас и ставено над телевизорот, се крстам на него како на икона од света Петка :busi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom