Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На што ти се базира прогнозата?Моја прогноза 1:3, иако со тежок бункер треба да се оди на 0:0 па на рулет пенали.
Од првиот натпревар ми изгледаа по јаки кипраните, така да реално е тие први да постигнаат гол. Тогаш Вардар ќе мора да се отвори, и можностите за да примат голови се зголемуваат.На што ти се базира прогнозата?
фаранго џабе ми паламуди ко утакмицата ќе ја гледа пред компјутер.![]()
A бе озбилно...Уживај Кико, овде ко што гледаш само управите се, нема играчи нема ништо повеќе него сликање за секој случај за пред УЕФА ако нешто излезе од контрола подоцна. Не правиме ние банкет па играчи, управи, местенки, сексање да паѓа ко вие со брачата.
Чекај сега ќе се наполни стадионот или нема? Абе важно ние можеме да собереме, имаме каде и како и тоа во сред летна сезона кога се луѓе и на одмори.Ако се наполни тоа му доаѓа нешто ко пола битола а? Нешто ко 30 пати повеќе народ него вие што собравте на протестов против градоначалникот? Јас одамна го зборам тоа дека ние си го губиме времето сеедно во каква лига играме ако треба да се замараме со вас и остала боранија, што побрзо балканска лига толку побрзо ќе биде вака почесто.
A бе озбилно...
Како то ВИЕ ќе го наполните ? Само Комити ќе има на стадион ? Дали сте играле вие, дали Пелистер, дали незнам кој стадионот ќе биди скоро исполнет.
Мора да признам декa имам предрасуди кон тие што ми јадат гомна дека се навивачи а не се на стадион.Тебе ти прави разлика како ЈАС ќе ја гледам утакмицата?![]()
Мора да признам декa имам предрасуди кон тие што ми јадат гомна дека се навивачи а не се на стадион.
http://web.maxtv.mk/не се срамете да споделите линк ако имате. макар тоа било мртв1, само да не е зулу.
Комити си пеат цело време, обичната публика е апла тивка.зашо комити не пеат?
Sent from my 6036Y using Tapatalk