Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Да не знаете случајно дали ке се продаваат дресови на стадион и ако да каде точно?

Моја прогноза 1:3, иако со тежок бункер треба да се оди на 0:0 па на рулет пенали.

На што ти се базира прогнозата?
Од првиот натпревар ми изгледаа по јаки кипраните, така да реално е тие први да постигнаат гол. Тогаш Вардар ќе мора да се отвори, и можностите за да примат голови се зголемуваат.
Затоа викам треба да се брани 0:0 со сите средства, и да се оди на пенали.

Уживај Кико, овде ко што гледаш само управите се, нема играчи нема ништо повеќе него сликање за секој случај за пред УЕФА ако нешто излезе од контрола подоцна. Не правиме ние банкет па играчи, управи, местенки, сексање да паѓа ко вие со брачата.

Чекај сега ќе се наполни стадионот или нема? Абе важно ние можеме да собереме, имаме каде и како и тоа во сред летна сезона кога се луѓе и на одмори. ;) Ако се наполни тоа му доаѓа нешто ко пола битола а? Нешто ко 30 пати повеќе народ него вие што собравте на протестов против градоначалникот? Јас одамна го зборам тоа дека ние си го губиме времето сеедно во каква лига играме ако треба да се замараме со вас и остала боранија, што побрзо балканска лига толку побрзо ќе биде вака почесто.
A бе озбилно...
Како то ВИЕ ќе го наполните ? Само Комити ќе има на стадион ? Дали сте играле вие, дали Пелистер, дали незнам кој стадионот ќе биди скоро исполнет.

A бе озбилно...
Како то ВИЕ ќе го наполните ? Само Комити ќе има на стадион ? Дали сте играле вие, дали Пелистер, дали незнам кој стадионот ќе биди скоро исполнет.

Комити се само дел од приказната ВАРДАР.

Сите сте за ВАРДАР само не признавате :icon_mrgr:

Играа и шкендија и ренова и работнички не го наполнија. Сте играле и вие и победа и ред други и не го наполнивте и нема да го наполните. ;) Далеку сте вие од Вардар, сфатете веќе еднаш.

Тебе ти прави разлика како ЈАС ќе ја гледам утакмицата? :tapp:
Мора да признам декa имам предрасуди кон тие што ми јадат гомна дека се навивачи а не се на стадион.

Мора да признам декa имам предрасуди кон тие што ми јадат гомна дека се навивачи а не се на стадион.

Курвите од бекстејџ се редовни на металург и гарант ќе бидат денес на стадион дали тоа ги прави навивачи? Не е само идење на стадион битно, има и други начини да се придонесе ваљда ти е јасно дека за да си навивач пред се битно да си приврзан за клубот.

не се срамете да споделите линк ако имате. макар тоа било мртв1, само да не е зулу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom