Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ќе биде ѓаволски тешко за вардар, ќе треба да се надминат себеси играчите, но јеби га можно е!

се надевам ќе начекам некоја добра снимка онлајн, иако и тоа ќе биде ѓаволски тешко да се начека :) уште од сега ме фаќаат нервози

http://ekipa.mk/foto-vardar-vozvrati-so-shiroko-gostoprimstvo-na-masa-na-teren-bez-milost/

@kano си го имате клај си го пикни си го со овие од југот а? Ајде ќе ја наредите некако за да поможат во решавање на спорот со името па можи и некое островче ќе лапните вие гастербајтерите од острејлија да ги извадите малце од кризата.

На Влатче му се исплатеше лигавењето :D Ќе стартува денес.
Со 4ца у удбрана, Дарко у средина, најистурен Шиле потпомогнат од Дашјан Фелипе и Влатче.
Па ајде најболната елиминација да им ја нанесеме со гол у 90та, Фичо со глава :D

На Влатче му се исплатеше лигавењето :D Ќе стартува денес.
Со 4ца у удбрана, Дарко у средина, најистурен Шиле потпомогнат од Дашјан Фелипе и Влатче.
Па ајде најболната елиминација да им ја нанесеме со гол у 90та, Фичо со глава :D
Од каде е ова инфо? :D

Не сфатив баш која би била формацијата од ова што си го пишал :D Дали е следново?
Пача

Хамбар Грне Мијушковиќ Попов

Велковски Глигоров

Влатче Фелипе Дашијан

Блажевски

Ако играме вака, очобол само може да не очекува :D

Нека тргнат похрабро куров ми, нека го извади Велковски, нека игра со Дашијан и Фелипе во средина, крила Блажевски и Влатче/Асани и напад Ивановски/Стојков.
Мада јас би играл и поразлично, нешто вакво:

Пача

Глигоров

Асани Дашијан Стојков

Блажевски Ивановски

@Colt Willcox Ти нормален ли си бе, со таква формација има ко паштети да не отворат. :D

По мене добра е замислата

Велковски Глигоров

Влатче Фелипе Дашијан

Блажевски

Со тоа што Дашјан и Влатче ќе треба доста да си го испотат газот и да се враќаат и назад да покриваат

Абе не сте свесни каков очобол е Дашијан на крило, џабе потрошено време, никаков ќар нема да имаме. Он цела втора полусезона не се снајде како крило, се губеше против Турново и Силекс, а камоли со АПОЕЛ.
Дашијан треба да е играч во средината, да ги разигрува напаѓачите... Фелипе мене не ме импресионираше во првиот дуел, би стартувал само со Дашијан...

Од каде е ова инфо? :D

Не сфатив баш која би била формацијата од ова што си го пишал :D Дали е следново?
Пача

Велковски Глигоров

Влатче Фелипе Дашијан

Блажевски

Ако играме вака, очобол само може да не очекува :D

Нека тргнат похрабро куров ми, нека го извади Велковски, нека игра со Дашијан и Фелипе во средина, крила Блажевски и Влатче/Асани и напад Ивановски/Стојков.
Мада јас би играл и поразлично, нешто вакво:

Пача

Глигоров

Асани Дашијан Стојков

Блажевски Ивановски
Ваљда така е ко што си ги наредил, најлогично е со првава 11 :D Зашо очобол, имаме 4ца офанзивци. И на клупа имаме добри џокери во Фичо и Стојков. Добар е составов једино место Даре Дашјан да влезе у средина

Леле и оваа на Сител во дрес на Вардар :pos:
Латас е дел од нас, Латас Комита :pos:
тек сега ме пукна еуфорија :vozbud: :icon_lol:

НА ОВОЈ СТАДИОН СТВОРЕНА ТРАДИЦИЈА ЗА ТЕБЕЕЕЕЕ МОЈ ВАРДАРЕЕЕЕ :cujte: Нека грми! (y)

Играме со тим што на гости е катастрофа. Овие изгубија од полски второлигаш 4-1. Отворено, храбро ако ги нападнаме, нешто што не ни очекуваат има да ги ставиме во шише. Им брцнеме ли гол, има да го сомелиме. Се браниме ли, ќе биде ко во Кипар, ко што проаѓа времето ќе добијат сила. Јас сум со коњаникот, само напред, храбро во Скопје може и мора и треба да се надигруваме.[DOUBLEPOST=1437489008][/DOUBLEPOST]
http://ekipa.mk/foto-vardar-vozvrati-so-shiroko-gostoprimstvo-na-masa-na-teren-bez-milost/

@kano си го имате клај си го пикни си го со овие од југот а? Ајде ќе ја наредите некако за да поможат во решавање на спорот со името па можи и некое островче ќе лапните вие гастербајтерите од острејлија да ги извадите малце од кризата.

Со оглед на тоа дека откако ќе ги тепаме им следи банкрот ко грчка, кутриве нека каснат нешто, кој знае кога пак ќе видат кафана. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1437489218][/DOUBLEPOST]
Стадионит е полн само во твојот паралелен свет во кој фантазираш и мастурбираш. И јас навивам Вардар да помини ама 20 к и ништо повеќе можи да наполни моментално.

Ќе видиме за некој саат. Во секој случај и 20К е повеќе него вие што ќе соберете цела наредна сезона. :tapp:

Последно уредено:
Со оглед на тоа дека откако ќе ги тепаме им следи банкрот ко грчка, кутриве нека каснат нешто, кој знае кога пак ќе видат кафана. :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1437489218][/DOUBLEPOST]

Ќе видиме за некој саат. Во секој случај и 20К е повеќе него вие што ќе соберете цела наредна сезона. :tapp:
Ako ако, после кафана и една партија групен.

Истото важи и за вас, само на европска утакмица можите толку да соберите. И незнам како можи уште со то да се замарате и да прајш споредба утакмица од ЛШ со утакмица од ВМФЛ. :toe:

Господе ако имаш нешто да му даваш на Вардар сезонава, дај му денеска не составај за другпат.:popce:
АЈДЕ, АЈДЕ.....ВАРДАРЕ.:zloo:

Ako ако, после кафана и една партија групен.

Истото важи и за вас, само на европска утакмица можите толку да соберите. И незнам како можи уште со то да се замарате и да прајш споредба утакмица од ЛШ со утакмица од ВМФЛ. :toe:

Уживај Кико, овде ко што гледаш само управите се, нема играчи нема ништо повеќе него сликање за секој случај за пред УЕФА ако нешто излезе од контрола подоцна. Не правиме ние банкет па играчи, управи, местенки, сексање да паѓа ко вие со брачата.

Чекај сега ќе се наполни стадионот или нема? Абе важно ние можеме да собереме, имаме каде и како и тоа во сред летна сезона кога се луѓе и на одмори. ;) Ако се наполни тоа му доаѓа нешто ко пола битола а? Нешто ко 30 пати повеќе народ него вие што собравте на протестов против градоначалникот? Јас одамна го зборам тоа дека ние си го губиме времето сеедно во каква лига играме ако треба да се замараме со вас и остала боранија, што побрзо балканска лига толку побрзо ќе биде вака почесто.

Како што на првава утакмица цел ден имав чувство дека нема да тепа АПОЕЛ така и денес се ме влече на некоја победа од 1-0/2-0.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom