Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од каде е ова инфо?На Влатче му се исплатеше лигавењетоЌе стартува денес.
Со 4ца у удбрана, Дарко у средина, најистурен Шиле потпомогнат од Дашјан Фелипе и Влатче.
Па ајде најболната елиминација да им ја нанесеме со гол у 90та, Фичо со глава![]()
Ваљда така е ко што си ги наредил, најлогично е со првава 11Од каде е ова инфо?
Не сфатив баш која би била формацијата од ова што си го пишалДали е следново?
Пача
Хамбар Грне Мијушковиќ Попов
Велковски Глигоров
Влатче Фелипе Дашијан
Блажевски
Ако играме вака, очобол само може да не очекува
Нека тргнат похрабро куров ми, нека го извади Велковски, нека игра со Дашијан и Фелипе во средина, крила Блажевски и Влатче/Асани и напад Ивановски/Стојков.
Мада јас би играл и поразлично, нешто вакво:
Пача
Хамбар Грне Мијушковиќ Попов
Глигоров
Асани Дашијан Стојков
Блажевски Ивановски
http://ekipa.mk/foto-vardar-vozvrati-so-shiroko-gostoprimstvo-na-masa-na-teren-bez-milost/
@kano си го имате клај си го пикни си го со овие од југот а? Ајде ќе ја наредите некако за да поможат во решавање на спорот со името па можи и некое островче ќе лапните вие гастербајтерите од острејлија да ги извадите малце од кризата.
Стадионит е полн само во твојот паралелен свет во кој фантазираш и мастурбираш. И јас навивам Вардар да помини ама 20 к и ништо повеќе можи да наполни моментално.
Ako ако, после кафана и една партија групен.Со оглед на тоа дека откако ќе ги тепаме им следи банкрот ко грчка, кутриве нека каснат нешто, кој знае кога пак ќе видат кафана.[DOUBLEPOST=1437489218][/DOUBLEPOST]
Ќе видиме за некој саат. Во секој случај и 20К е повеќе него вие што ќе соберете цела наредна сезона.![]()
Ako ако, после кафана и една партија групен.
Истото важи и за вас, само на европска утакмица можите толку да соберите. И незнам како можи уште со то да се замарате и да прајш споредба утакмица од ЛШ со утакмица од ВМФЛ.![]()