Изгледа само јас верувам во тоа да му се поклопат коцките на Андреев и да ги победиме таму
Море и јас имам некое чуство дека ќе му се посреќи на пијаницава и дека ќе ги треснеме и таму циганите.[DOUBLEPOST=1436527003][/DOUBLEPOST]
По списоков ми делува дека сепак нема да играме со тројца во одбрана туку ќе играме 4-4-2 формација.
На голман јас би го играл Гачевски , некако на подготовките ми фати око, бранеше доста добро, спаси многу чисти голови, не беше лош и Пачовски ама во моментов единствена негова преднсот според мене пред Гачвески е неговото искуство.
Одбраната ни е најсилниот дел ама чим изјавил Андреев дека Велковски е сигурен првотимецзначи тандем ќе бидат Грнчаров и Велковски, мада јас пак ќе пишам Влековски би го играл како последен играч пред одбранта, а во одбрана би ги форсирал Мијушковиќ и Грнчаров, покажа црногорецот дека е квалитет. На бекови стандард Попов и Хамбурџимијан.
Во средината претпоставувам ќе бидат Глигоров, Николов, Фелипе и четвртиот можда некој од Гроздановски и Дашјан, мада да го играат Велковски во средина би било идеално кога ќе ги додаеш понапред однего Глигоров и Дашјан(Николов) и како полушпиц Фелипе добиваме и цврста средина и креативна, Дашјан докаж предходноата сезона дека е одличен креатор, плус му е што и се враќа назад а и доста е физички спремен, на пдготовкиве наш најдобар играч.
Во нападот тандем би биле Блажевски-Ивановски или па можеби Стојков со Блажевски, секако сигурно е едно дека Блажевски е стартер.
Вака гледано не сме без шанси доста опасно може да бидеме доколку не потценат малце циганиве и изиграат нашиве со 100%.