Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ај види како имам пишано, прочитај го тоа цитираното.

Прво ова не е Макеоднија па како на Ѕинго да става прво карта 300 ден, па кога гледа дка се спермни луѓето и 300 да дадат, после да побара по 500 ден, ова е под лупа на Уефа, и секкао имаме загарантирано 10% од капацитето, за влегување најмал проблем е , ќе исконтактираш со луѓето од клубот, Фк Вардар има меил има тлефонски број, и ќе им најавиш идеме 4ца,10ца, 20 души сами најавете гостување и обезбедетени билети, не мора да ги дадат беслатно веќе на толку пари сигурно нема да бидат проблем уште 10-5 евра максимум колку што може да биде картата да се проблем.
Ама само требаше воља и желба кај нас за авантура.
Да сеа видов,ама тоа е ние не можеме да се собереме на гостување у Турново да идеме,не па у Никозија. :D:D

Кој кур Асани не им го дадовме на чеченците, а ние Радески да го приберевме. Да имаше понуда од нас многу јасно е кој ќе одбереше вака ќе се кае што отишол меѓу љопкине. Налет ќе му се и парите што ќе ги зима. Штета за него.
Премногу прашина дигате за Радевски, кој го ебе бе :icon_mrgr: Убаво ќе беше да го потпишеме, лошо е што отиде баш во Шкендија, ама не е играч за кој треба толку да се тресеме, па уште да им плаќаме за трансфер на педерчињата на Минчо.
Мене многу повеќе ме плаши тоа што го потпишаа Хасани, плус го имаат Алими, а дојде и Бесарт Ибраими. Ако го донесат и Агим Ибраими, тогаш немаме никаква шанса за титула.
Одбраната им е слаба, ама во средина и напад се светлосни години подобри од нас.

Кировски гомното се му ебам, дете на Вардар а против Анортозис го фрли нашиот дрес, за сега да го бацува дресон на Шкендија. Отсекогаш сум го мрзел и кога премина во Скопје, ама сега ми станува еден од најомразените во Македонско првенство :icon_mrgr:

ЕКСКЛУЗИВНО Вардар фанс - Лико дознава
Според изворов Бабунски треба во следните 48 часа да потпише со Вардар. Плус се чека на потпис младински репрезентативец на Уругвај - напаѓач.
:чда:
очигледно се зафркавам не рипајте :icon_mrgr: нема врска Фичо ќе дава голови, директорот ми кажа

ја не знам од кај ви толку пари шо 350 јурци ви се онака лабаво да ги плукнете. Со тие пари колку и да го сакам Вардар од дете шо иам идено на утакмици, фамилијарно што сме играле за Вардар (татко ми па и ја), коа се нема се нема, остај ти организација парите се проблем, тоест не се проблем пошо паре нема нели.

Otsuten sum 3-4 dena na kajgana forumov pa da si prasham.. mi tekna so shpic sho bidna rabotava, ke nosat ili kakvi se planojve?

Премногу прашина дигате за Радевски, кој го ебе бе :icon_mrgr: Убаво ќе беше да го потпишеме, лошо е што отиде баш во Шкендија, ама не е играч за кој треба толку да се тресеме, па уште да им плаќаме за трансфер на педерчињата на Минчо.
Мене многу повеќе ме плаши тоа што го потпишаа Хасани, плус го имаат Алими, а дојде и Бесарт Ибраими. Ако го донесат и Агим Ибраими, тогаш немаме никаква шанса за титула.
Одбраната им е слаба, ама во средина и напад се светлосни години подобри од нас.

Кировски гомното се му ебам, дете на Вардар а против Анортозис го фрли нашиот дрес, за сега да го бацува дресон на Шкендија. Отсекогаш сум го мрзел и кога премина во Скопје, ама сега ми станува еден од најомразените во Македонско првенство :icon_mrgr:
Хасани не е ништо подобар од бразилецот, или Дашјан и Стојков во форрмата од претходната прва полусезона. Остај Агим Ибраими, ембриони неразвиени се чеченците шо се палат. Никој не е толку ненормален, ако е точно тоа што го зборат дека може да бира помеѓу МК и ИТ, и Тетово да го одбере а колку толку видел бел свет и да се враќа овде. Па и да потпише за нив кој кур, на Грне ќе му се намести на волеј исто како на Градски за репрезентација на полувреме кога го фатил за гуша, и зелчево во второ не ни искочи, наводно повреда :icon_lol: Ако ништо друго сељачиштето за тоа го бидува, да ги ака од земја :D[DOUBLEPOST=1436225532][/DOUBLEPOST]
Јас многу порадо би го имал Стојков него Радевски. Ќе видиме наредната сезона кој што ќе направи.
Јас радо би им ги дал Блажевски, Асани и Спировски, и така се утепа од дркање да ги имаат овие тројца. Ако некој вреди у нашево првенство тоа се Даре Велкоски и Радески, едниот го земавме, другиот не им влага у комбинациите на лешинарите у управа

Последно уредено:
Сега за сега научна фантастика изгледа трансферот на Ибраими во Шкендија, поготово ако има заинтересирани екипи од Италија.. не ми се верува Шкендија да плати толку голема оштета, сигурно ќе биде околу 800илјади-1милион, што сепак е премногу, а и секако имаат еден куп играчи во напад. Има време уште многу до крај на трансфер периодов, и ние не верувам да мируваме до крај, би требало уште некој во напад да не засили, а ништо чудно и смена на тренер да имаме

http://vardarfans.mk/index.php/fk_varadar/trening-na-vardar Ja dupat rabotava so Vlatce, daj neka go igraat Popov neka ne se zaebavaat so Apoel igraat ..[DOUBLEPOST=1436286667][/DOUBLEPOST]Btw so napagjac se "ispostravme", ako ne se lazham 09.07 e posleden termin za prijavuvajne na igrachite, a pred toa trebit da se pominat sertifikati, pa komisijata na ffm za verifikacija i drugi trista gluposti.. izlea ke si pukame so Stojkov i Ficho :\

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom