Според медиумите Луис Фелипе за сигурно ќе биде нов играч на Вардар останува уште квалитетен шпиц и да чекаме малку полесен противник 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кои медиуми?Според медиумите Луис Фелипе за сигурно ќе биде нов играч на Вардар останува уште квалитетен шпиц и да чекаме малку полесен противник![]()
Od liko podobar medium ima ?Кои медиуми?
Daj prati uste edna u ime naroda....Kontaktiran bil od "celnicive", ama i jas mu pushtiv poraka na fejzbuk, pa ako dojt vo Vardar da znete radi mene e![]()
@Vori, Вардарец ти го зима леботKontaktiran bil od "celnicive", ama i jas mu pushtiv poraka na fejzbuk, pa ako dojt vo Vardar da znete radi mene e![]()
Kontaktiran bil od "celnicive", ama i jas mu pushtiv poraka na fejzbuk, pa ako dojt vo Vardar da znete radi mene e![]()
http://fkvardar.mk/article/vesti/bad_tatcmansdorf_mu_posaka_dobrodojde_na_vardar-11021-7299-122
Треба додека се таму и управава наша да поднаучи некој ваков трик од менаџерите на хотелов. Како треба да се понашаат со навиваите пошо у случајов навивачите се еденвид на купувачи или корсители на нивните услуги. А не ти одиш на стадион и си пречекан како терориста.
Па добро сте се разбрале, фино момче паметно