Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Никој нема желба да оди, едноставно мене ми се одмили веќе поради многу педерески работи, со сила одам, и со Коњаникот прегеска на стадион правевме малце муабет, едноставно луѓево не ни знаат дека воопшто има фудбал утакмица, ме мрзи да ја барам пак колумната на екипа, али таа им е најдобра колумна од основањето од збор до збор се управо, кога напишаа дека Вардар може ќе ја осови титулата, ама само ради индивидуалниот квлаитет на играчите, ама далеку е од Европски Вардар овој Вардар.Гледав видеа на you tube мак фудбал сезоната кога испаѓавте.
Имавте бројка за респект за таа ситуација. Сега сте помалце на трибина 2 пати од тогаш.
Тогаш претпоследни, сега први. Што е проблемот не ми е јасно?!
Што сакаат вашиве за да дојдат на стадион...покана?
Па го упропастија Дашијан, цела полусезона го играа како крило, падна тотално во формата...Од северна баш и не изгледаше ко да беше пенал тоа за нас. Ќе почекам клип од утакмицата, ама мислам дека немаше врска од пенал тоа.
Оној Дашјан ништо не игра веќе утакмици наназад. Не за џабе Кемалот уште на полувреме го извади. Петров конечно го видовме да заигра, ма да камен тежок е. Ко мува без глава беше на терен.
Влатче и на десен бек го испробаа
Уште на гол не сме го виделе.
Доста шанси имавме, иако второ полувреме ептен досадно беше. Мислев поинтересно ќе беше од кога Крстев застана на гол, али нашиве го тупеа со некои додавања без желба да нападнат.
У 93 слободен и за малце Крстев ќе ни ја заковаше.
Попов изигра вчера за пофалба, Глишиќ ваљда беше на клупа чим цела фамилија му беше на стадион, а Ибричиќ имаше уште пред некој ден инфо дека со Асани се повредени.Што е со Попов,Ибричиќ,Глишиќ..
Глишич беше на трибина, и Ивановски исто така, а во среда ке биде циркузи, титула ке славиме 100 души, а важиме за најдобра навивачка група, некој треба да си ја чукне главата малце појако, не е све до тие што не одат, рибата смрди од главата нели, да нема еуфорија за титула уште не ми се верува, плус што релација Комити - Играчи е на мизерно ниво, едни со едни се курчат, никој незнае на тренинг да отиде и да направи здрав и фин муабет, за да нема вакви сценарија и од нив,и од нас што ги пцуеме, колку и да изиграле најмизерно титула ке ни донесат реално.Попов изигра вчера за пофалба, Глишиќ ваљда беше на клупа чим цела фамилија му беше на стадион, а Ибричиќ имаше уште пред некој ден инфо дека со Асани се повредени.