Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ne se zaletuvajte zaludno, mene iskreno ne mi se veruva deka kje bidni ovaj transfer.. :\[DOUBLEPOST=1423303893][/DOUBLEPOST]Вардар Фанс

Сенијад Ибричиќ (2,5)години Вардарец!
ДОБРЕДОЈДЕ !
Убаво му стои Црвено - Црно

Последно уредено:
Ме изненади овој трансфер кој според Лико е договорен веќе. Имаме добри припреми, добри играчи донесовме првиот натпревар Вардар го игра дома во втората полусезона? Ако е дома очекувам многу публика, само нека продолжат вака.

Јасна ми е конекцијата холдинг со компаниите... Само еве, кажи ми кој клуб би вредел повеќе и би бил по примамлив за идни инвеститори и спонзори, клуб со сопствена инфраструкура или клуб без никаква инфраструктура, што останува во билансите и после завршувањето на една сезона?...

Школа, сопствена инфраструктура, аналогна на инфраструктура и услови за тренирање, добар кадар и менаџмент... Се останато ќе си дојде...

Ти учеше сметководство па треба да ти е барем јасно дека речиси секаде вакви се структурите највеќе ради заштита на имотот. Гледај на ова стрикно од тој агол. Јас не знам една посериозна организација да не е структурирана на овој начин, од Баерн Минхен до еден Престон Македонија што има сопствен социјален клуб кој е разделен од самиот фудбалски баш заради тоа. Значи ако утре дојде инвеститор/спонзор ќе може да види со што располага Вардар и да одлучи дали да го купи Вардар + холдингсот или само клубот. Што ќе им прави Самс на терените?

Реално теренот позади запад беше уништен со проширувањето на стадионот, јас сум позитивно изненаден дека Самс се одлучи (освен ако не морал, да има ограничување на тапијата) таму да гради академија. Ова изгледа како одлично решение иако реално да изградеше што било од кафана до дискотека или шопинг мол ќе се напунеше пари со кој ќе можеше да го финансира клубот. Реално речиси секој ќе се одлучеше за ваква опција колку и да е непопуларна со нас навивачите ама ете типов одбра академија место пари. Одлично што е централна и блиска за сите деца каде и да живеат. Незнам зашто сеуште сите гледате скептично на него кога сега за сега инфрастуктурно поминуваме супер, може не се гради се со темопото кое ете беше спомнато на нив од почеток па ете сами си направија притсок ама па кога ќе споредиш со како се градат други објекти/центри во Македонија ова е ко марсовци да ни градат...

Да не искочи само да има и шопинг мол и дискотека и кафана во склоп со терените :)

Да не искочи само да има и шопинг мол и дискотека и кафана во склоп со терените :)

Јас искерено се надевав на нешто такво, локацијата треба да се искористи целосно. Стадионот на вождовац во белград е таков, со капацитет од 5000.

hqdefault.jpg

Само да не испадне ова, кинесково решение :D

246D5EA000000578-0-image-m-124_1420476236041.jpg

Ме изненади овој трансфер кој според Лико е договорен веќе. Имаме добри припреми, добри играчи донесовме првиот натпревар Вардар го игра дома во втората полусезона? Ако е дома очекувам многу публика, само нека продолжат вака.
Првите две се на гости, на 3 Март во Кратово против Силекс и на 8 Март во Битола против Пелистер се гостува, па дури трето коло играме дома.
Ме чуди што нема никаква еуфорија, било каде да потпише овој Ибричиќ во овие прсотори ќе се збори и има галама ко да потпишал Роналдо.
Кај нас како да потпишале со Кофи 2. :)

Првите две се на гости, на 3 Март во Кратово против Силекс и на 8 Март во Битола против Пелистер се гостува, па дури трето коло играме дома.
Ме чуди што нема никаква еуфорија, било каде да потпише овој Ибричиќ во овие прсотори ќе се збори и има галама ко да потпишал Роналдо.
Кај нас како да потпишале со Кофи 2. :)

Уште никој не верува, чекаме официјално да е :icon_mrgr: Него ајде уште една ваква трансфер бомба за напагач и завршиме со засилувања за овој преоден рок

Баш да видиме дали ќе има некоја корист од опинокон Седлоски.
А Лико ама ич не ми е релевантен, така да почекаме и официјално :)

Уште никој не верува, чекаме официјално да е :icon_mrgr: Него ајде уште една ваква трансфер бомба за напагач и завршиме со засилувања за овој преоден рок
Ако успеат да најдат од ваков клаибар како на Ибричиќ во нападот, за летоска ќе фалат само нијанси т.е Асани да го љета заедно со Кемал, и ќе бидеме спремни за па би рекол 90% од екипите што би можеле да ни бидат противнци во првото коло од Лига на шампиони. :D

Ако успеат да најдат од ваков клаибар како на Ибричиќ во нападот, за летоска ќе фалат само нијанси т.е Асани да го љета заедно со Кемал, и ќе бидеме спремни па би рекол 90% од екипите што би можеле да ни бидат противнци во првото коло од Лига на шампиони. :D

Дај боже. Ако не ќе имаат време до лето да најдат некој. Ќе биде интересно како овој ќе функционира со Дашјан.

Дај боже. Ако не ќе имаат време до лето да најдат некој. Ќе биде интересно како овој ќе функционира со Дашјан.
До вчера појма немав кој е Ибричиќ :D
Според тоа што го гледав по интернетов за него, ми стои дека со Дашјан играат иста позиција.
Дашјан на крило, Шиљо у напад, босанецот позади шпицот. Кај кур го турија правилоно да има играч до 21 у прв состав. Многу не јебе тоа, барем Радески да го имавме, не она зублено дефектно.

Јас уште немам врска кој е типов :D
Како е можно никогаш да не сум чул за него o_O
Сигурно на времето не си играл фудбал менаџер :tvg: хах која ѕверка беше на 11-ката

До вчера појма немав кој е Ибричиќ :D
Според тоа што го гледав по интернетов за него, ми стои дека со Дашјан играат иста позиција.
Дашјан на крило, Шиљо у напад, босанецот позади шпицот. Кај кур го турија правилоно да има играч до 21 у прв состав. Многу не јебе тоа, барем Радески да го имавме, не она зублено дефектно.

Не си единствен, никој тука нема поима кој е ко оној нигерот у шкендија. Едино овој е помлад. Све ти е тоа мачка у вреќа или ќе биде или ништо. За жал сега мора да пројдеме низ таква фаза, да се надеваме дека ќе се погоди и дека ќе не биде во европа па да може понатака да привлечиме некој што ете го знаеме...

Тоа правилото за играч до 21 год треба управата да се избори да го падне на следниот состанок со ФФМ врз база на дискриминација. Едноставно е, треба да се земе мислење од соодветната државна комисија дали смее да се дискриминира врз база на старост. Кога веќе сме АД имаме и некој други обврски така ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom