- Член од
- 14 април 2010
- Мислења
- 4.706
- Поени од реакции
- 6.117
Па и Сенатор е исто нов спонзор.Витаминка нов спонзор. И Прилеп навива за Вардар![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па и Сенатор е исто нов спонзор.Витаминка нов спонзор. И Прилеп навива за Вардар![]()
Vitaminka i T-Home gi naparvija prvite cekori, se ceka odgovor na drugite golemi sponzori ae samo za dobro neka eВитаминка нов спонзор. И Прилеп навива за Вардар![]()
За повеќе јаки фирми треба повеќе спонзори и појаки спонзори. Т-хоме може сам да финансира еден тим а он се одлучува да го финансира Вардар и тоа за износ за кој не го истакнаа јавно, верувам е слично и со Витаминка и сите останати кои ќе даваат малку но ако се соберат сите е сосема солидно за буџетот на Вардар + Самсоненко.Добро ете сакале да спонзорираат, ама зашто не ја земат Победа на пример. Ете Пелистер има добар спознор, Победа нека ја вратат у прва лига со добар спознор, да има повеќе сериозни тимови, да биде поинтересна лигата. Сеа ќе речете, до вчера немавме ниеден, сеа плачеш зашто има повеќе, ама јас сум за повеќе јаки македонски тимови.
Sho seriozen tim ke napret Pobeda ? Za takvi ko pobeda ete gi Turnovo,Renova .. Poarno tie pari neka se vlozhat kaj Vardar za ushte posilen tim, otkolku za skromna ekipa na Pobeda koja ke se bori za opstanok vo prva liga. (Iako Pobeda zasluzuvaat poveke, imaa dobar broj navivaci na utakmicite vo prva liga, i raspolagaat so dobro stadionce.)Добро ете сакале да спонзорираат, ама зашто не ја земат Победа на пример. Ете Пелистер има добар спознор, Победа нека ја вратат у прва лига со добар спознор, да има повеќе сериозни тимови, да биде поинтересна лигата. Сеа ќе речете, до вчера немавме ниеден, сеа плачеш зашто има повеќе, ама јас сум за повеќе јаки македонски тимови.
Инаку Ренова и Турново растур праат низ лигаваSho seriozen tim ke napret Pobeda ? Za takvi ko pobeda ete gi Turnovo,Renova .. Poarno tie pari neka se vlozhat kaj Vardar za ushte posilen tim, otkolku za skromna ekipa na Pobeda koja ke se bori za opstanok vo prva liga. (Iako Pobeda zasluzuvaat poveke, imaa dobar broj navivaci na utakmicite vo prva liga, i raspolagaat so dobro stadionce.)
Тука сите може да кажеме ме заболе долниов за тој и тој клуб, или кај беа тие кога Вардар тонеше, ама мора од негде да се почне. Сите крекате за некакво обединување, а кога ќе дојде време, сите ве боли кур. Подобро 10 македонски тимови у лига, одколку следна сезона 3 ШИПППТАРСКИ. И плус нас и на Вардар ни одговара да има што повеќе сериозни мак тимови. Квалитетни играчи не доаѓаат тука за да играат против Ренова или Дрита...ако нема квалитетна лига со солидни тимови, ќе ни доаѓаат кројачи од гана, огбони и бонафичио или како и да беше балванов...Ова е само мое мислење.
Golot na Miranjanhttps://www.youtube.com/watch?v=klhw2xTn9yY&feature=youtu.be Vardar 1-0 Slavija