Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
@VardarVoSrceto главен си за продажба на членски бе,ист си како оние на избори што седат пред школо и вршат притисок 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немам линк, во печатеното изадние го читав, не им давам пари на тие лингури.I toa e neshtoKamo toj rusinot da e Aleksandar Kokorin od Din. Moskva
(only in my imagination)
[DOUBLEPOST=1421682786][/DOUBLEPOST]
Samo ako mozhis link da mi dajsh od toa za Rusinot i Gruziecot![]()
Дедо мраз сменил професија@VardarVoSrceto главен си за продажба на членски бе,ист си како оние на избори што седат пред школо и вршат притисок
![]()
На петнаес минути отидов до фонтана за скроз друга работа и баш тогаш ме начека@VardarVoSrceto главен си за продажба на членски бе,ист си како оние на избори што седат пред школо и вршат притисок
![]()
Остај ти дедо мраз пиво чекам на следна утакмицаДедо мраз сменил професија![]()
На петнаес минути отидов до фонтана за скроз друга работа и баш тогаш ме начека![]()
Mirko e u Videoton u Ungarija, nema vrska so Vardar....http://www.transfermarkt.com/mirko-ivanovski/profil/spieler/66241 M.Ivanovski nov igrach na Vardar ?
edna od retkite greski na transfermarkt :\Mirko e u Videoton u Ungarija, nema vrska so Vardar....
Па за тоа е тој спортскиот диркетор ставен, да прати некој играчи, да наоѓа скаути кој би ни наоѓале играчи, а не само да чекаат понуди што ќе им дадат некој менаџери и да си ги носат нивните луѓе за огромни плати во Вардар.
Ovie ko budali trcaat.. fizicki se spremni mn, mana im e tehnickata potkovanost :\Овие на клипот играат по мртво и од нашава 3та лига, немој да не јебеш