Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ти си ненормален какви работи памтиш бе. Кога ме потсети 99% сум сигурен дека беше Интер капче.
Од Интер капче беше, ко пред очи ми е сликата на Панчев со капче од Интер и скрстени раце.

Poentata e bas vo toa - bez pari i saglam struktura nikoj ne te oprava.

I nema nas i vas, prvo e Vardar posle se drugo. Za zal Vardar e 20 godini vo sloboden pad i ke treba mnogu mnogu vreme da zalici na klub. Iluzija e deka Samsonenko ke napravi silen Vardar vo vakva liga.

Реално Панчев највеќе разбира и за се е во право што кажува, меѓутоа он како толкава ѕвезда, можда и најголемата на ВАрдар, го немаше ниакде кога пропаѓаше клубот, па он на стадион на Вардар не бил може 8-10 години, гарант последен пат бил кога и беше на фунцкија во Вардар. НЕ само он, и со повеќето легенди е ист лсучајот никаде ги нема, едино Ѓоре Јовановски идеше по стадион често и го гледаше Вардар.
Најубаво ќе биде ако успеат да договорат соработка со Липоски како спортск идиректор, може ќе пере пари како менаџер на играчи, ама дефинтивно ќе гледаме квалитетни играчи во Вардар, а и има доста врски па може и тој на Анжи да го привлече да дојде во Вардар па со Сергеј да станат партнери. :)
Одлично кажано,Панчев е голема легенда ,ама кога требаше да се појави,никаде го немаше,не само он ,па и повеќето Вардарови легенди .... имаат голема тежина на почит,голем број на контакти , ние луѓето ги обожававме ,да направеа потег,сто посто ќе дадевме подршка , ама ништо од нивна страна ... они сакаат на готово функција , никој да не ги чепка .... од мене изгуби ја почит одамна .... Ништо не ги кошташе да се соберат сите главни манга ,наместо да дремат пред 9ка и лаф муабет да си вртат ,да дојдеа и да направат во акција од нив шо се бара ....

Ако сакаме ЈАК Вардар мора да се обединиме на сите полиња и да почнеме да ги вклучуваме НАЈДОБРИТЕ луѓе што ги имаме. Остајте што било, крајно време е да се се фокусираме на иднината. Дали можеле или не можеле да помогнат порано не е ни битно. Треба да имате на ум дека многу од тие ѕвезди и не направиле толку многу пари колку што денес се вртат во фудбалот. Треба да се има на ум дека они од фудбал живеат и дека не ни треба они да плаќаат/спонзорираат него да заработуваат од тоа. Во Вардар не ни имало услови предходно да се носат спонзори, во денешно време има цела наука за corporate hosting и што се треба за да привлечеш асален спонзор. Реално полека се создаваат услови за тоа така да тек сега веќе може да збориме за нешто повеќе. Еве има 2ца играчи со кој не поврзуваа од србија, играчи на ѕвезда, сигурен сум да беше Дарко инволвиран во клубот полесно ќе ги донесевме вака мора да се заебаваме со некој бразилци кој неможеме ни да одгатниме каде играле. Имајте едно на ум зад било кој тим мора да стојат јаки бизнисмени кој ќе покриваат сметки. Зад Ѕвезда на времето стоеше еден Милан Мандич и ред други срби од дијаспората кој фрлаа пари за да може ѕвезда да ги краде играчите од цела југа. Имаа и прави луѓе во управа, дел бивши фудбалери дел локални директорчиња дел комуњари (државата). Само така се прави ЈАК ТИМ кога сите структури ќе си го најдат местото. Било што било дајте малку напред да гледаме...

^Ти треба да се вратиш од Австралија за да профункционирате, овие овде шо ги има остаено не ги бидува.

Последно уредено:
http://sport.com.mk/?ItemID=8CF236E1C4A7F14AB95A29748614C571

Изгледа Фенин доаѓа, според мене одлично засилување

И според мене, ама според платата тешко да дојде.Ги кркаше по 120.000 евра во Славија.Се испокара таму после второлигаши му нудеа по 50.000 овој не ги ни фермаше.Тешко да дојде овој во оваа вукојебина.

И според мене, ама според платата тешко да дојде.Ги кркаше по 120.000 евра во Славија.Се испокара таму после второлигаши му нудеа по 50.000 овој не ги ни фермаше.Тешко да дојде овој во оваа вукојебина.

10 000e mesecno se najmal problem

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom