Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Официјално Македонскиот Инзаги, Филип Петковски потпиша за Вардар :X3:
Уште едно екстремно засилување во составот кое добро ќе ни дојде во битката за опстанок :icon_lol:
Кој сака уште од сега кладба дека сезоната ќе ја заврши со 10+ голови? :icon_mrgr:

Значи други играчи во нападот не планираат да носат. Фичо ќе биде прв напаѓач, Петковски замена, а тука се и Илчо Наумовски кој којзнае кога ќе заигра, како и повратникот Адемовиќ кој може да игра и поповлечено.
Тоа значи дека приказните за Костовски беа приказни во буквална смисла на зборот.

Пошто гледам не се сериозни, дај барем Стојков нека го донесат, да ни ја спасува сам сезоната :facepalm:

Не ми е криво што не прават будали, криво ми е што мислат дека им веруваме.
Ах бе копита едни бе од 100 работи што се десија на една рака се бројата работите што сварно вредеа.
Носењето на Грнчаров, ерменецот и Глигоров и Глишиќ колку толку, бркањето на некој што не ни требало фудбал да играат а не па уште и во Вардар да играат, одличните подготовки кој ќе бидат месец дена, носењето на квалитетен кондицинен тренер.

Не ми е криво што не прават будали, криво ми е што мислат дека им веруваме.
Ах бе копита едни бе од 100 работи што се десија на една рака се бројата работите што сварно вредеа.
Носењето на Грнчаров, ерменецот и Глигоров и Глишиќ колку толку, бркањето на некој што не ни требало фудбал да играат а не па уште и во Вардар да играат, одличните подготовки кој ќе бидат месец дена, носењето на квалитетен кондицинен тренер.

Glisic go smetas za soliden transfer?

Glisic go smetas za soliden transfer?
Глишиќ за све е вратен во Македонија, освен за фудбаал
Лико нонстоп го лајка и со статусине и сликине почна на курац да ми иде. Мислиш дечкото има на клубско ниво 500 утакмици изиграни, а на репрезентатив но 300.
"Добро утро, Јас мочкав, Јас какав, Јас прднав, Јас дојдов да играм во Вардар, зошто сум нивно дете, а имав понуда и од Осасуна, а не дека не можеви во Напредок да изборам првотимски статус а во Скопје ме гледаат како којзнае кој да сум. Тоа дека во Европа ирав со Динамо Тибилси и дека се имам сликано со Крисијано Роналдо, и дека со Кликовац си гледаме филмчиња"

Поминале и Вардрци, пример Сетинов. Вардарец а еден од најголемите гробари на Вардар.
Ако испадне и точно муабетот со Васовски, уште пример дека најмногу си патиме од нашите. А Тетовче го сметав за најкадарен за Вардар, ама ете

Јас да сум би го запослил Џипун, Чирич, и така цепилдречат само. Кај нас гарант максимално ќе се заангажирани и не би очекувал од нив да прават мучки
Џипун тренира дечиња, Чирич изиграва менаџер, во некој Европски клуб такви легенди како нив двајца после завршувањето на кариерите одма би добиле некои функции.
Кога му беше најтешко на Вардар, Сетинов кога палеше и гасеше, Џипун си ќутеше и без никакви примања ги водеше неколку категории од школата за да не згаснат, да не се разотидат.
Има и уште еден куп ликови како Јовче кои кога би биле конактирани со трчање би дошле да работат во Вардар
Мислев на Вардарци во права смисла на зборот што се бројат на прсти, а иначе такви „Вардарци“ ги има со лопата да ги ринеш.
Јовче не знам колку го знаеш, секој чест на неговите неспорни фудбалски познавања, ама типот е класичен ебиветар и стварно не му е местото во Вардар. Човек што коцка и пие на велико не е баш некаков пример за децата на кои треба да им е учител.
Ќириќ е веќе друг муабет, иако и за него се збори дека фрлал многу пари на коцка, па дури и дека стигнал до ситуација да мора да се позајмува за да преживее. Колку има вистина во ова не знам, ама штета за човек од негов калибар ако запловил во такви води...

^Имав чест Јовче да ми биде тренер, и можам само пофални зборови да кажам. Страшно фудбалско познавање, дефинитивно најдобриот тренер што го познавам за младинските категории, меѓутоа во право си за карактерот.. Иначе има своја школа, од која многу квалитетни деца прати во Вардар, Работнички и остали клубови откако се развија, ако ништо друго можат нашиве бар да бидат во контакт со него и да погледнуваат од време на време деца од таму, стварно многу добро и правилно работи Јовче и одлично ги развива.

^Имав чест Јовче да ми биде тренер, и можам само пофални зборови да кажам. Страшно фудбалско познавање, дефинитивно најдобриот тренер што го познавам за младинските категории, меѓутоа во право си за карактерот.. Иначе има своја школа, од која многу квалитетни деца прати во Вардар, Работнички и остали клубови откако се развија, ако ништо друго можат нашиве бар да бидат во контакт со него и да погледнуваат од време на време деца од таму, стварно многу добро и правилно работи Јовче и одлично ги развива.

Imaat nasite kontakt so nego, duri e kako filijala na Vardar. Skolata mu se vika Forza mislam i ima po 3-4 deca od sekoja generacija sto bi bile strasno dobri. Za nadvor od fudbalskito svet za nego ne mi se zbori veke e kazano za zal... Drugari mu bea Macola i Delco Jakimovski i uste 2ca ebiveter faci(postari) od aerodrom....

Пола од децава од кај Бецко се доста зборите :D

Мислев на Вардарци во права смисла на зборот што се бројат на прсти, а иначе такви „Вардарци“ ги има со лопата да ги ринеш.
Јовче не знам колку го знаеш, секој чест на неговите неспорни фудбалски познавања, ама типот е класичен ебиветар и стварно не му е местото во Вардар. Човек што коцка и пие на велико не е баш некаков пример за децата на кои треба да им е учител.
Ќириќ е веќе друг муабет, иако и за него се збори дека фрлал многу пари на коцка, па дури и дека стигнал до ситуација да мора да се позајмува за да преживее. Колку има вистина во ова не знам, ама штета за човек од негов калибар ако запловил во такви води...
Знам дека Џипун е мераклија по пиењето, ама за коцкава првпат слушам
Нема пари да се комари тој, он е единствен од таа генерација што не напраил парии :D

Иначе коа сме кај комарџиите, Тетовче растура. Жив го иам фатено како искача од Сенатор сред бел ден. Чим дошол до тој степен сред бел ден да се комари, пеплосан е тој :D А ветуваше чоекот
Македонски менталитет склон кој самоуништување.
Малце како алапачи сме, ама неа врска си приаиме муабет :D
Imaat nasite kontakt so nego, duri e kako filijala na Vardar. Skolata mu se vika Forza mislam i ima po 3-4 deca od sekoja generacija sto bi bile strasno dobri. Za nadvor od fudbalskito svet za nego ne mi se zbori veke e kazano za zal... Drugari mu bea Macola i Delco Jakimovski i uste 2ca ebiveter faci(postari) od aerodrom....
Чурлинов малиот мислам дека е од на Џипун школата
Имале/имааат контакт како тренер со тренер, не дека Вардар има како обврска да зима деца од Џипун. Кој е доволно интелигентен од моменталнава управа за да прави такво нешто?

Знам дека Џипун е мераклија по пиењето, ама за коцкава првпат слушам
Нема пари да се комари тој, он е единствен од таа генерација што не напраил парии :D

Иначе коа сме кај комарџиите, Тетовче растура. Жив го иам фатено како искача од Сенатор сред бел ден. Чим дошол до тој степен сред бел ден да се комари, пеплосан е тој :D А ветуваше чоекот
Македонски менталитет склон кој самоуништување.
Малце како алапачи сме, ама неа врска си приаиме муабет :D

Чурлинов малиот мислам дека е од на Џипун школата
Имале/имааат контакт како тренер со тренер, не дека Вардар има како обврска да зима деца од Џипун. Кој е доволно интелигентен од моменталнава управа за да прави такво нешто?
Коцка коцка... и тоа многу. Барем пред десетина години. Сега може нема више ни што да коцка:D
Значи други играчи во нападот не планираат да носат. Фичо ќе биде прв напаѓач, Петковски замена, а тука се и Илчо Наумовски кој којзнае кога ќе заигра, како и повратникот Адемовиќ кој може да игра и поповлечено.
Тоа значи дека приказните за Костовски беа приказни во буквална смисла на зборот.

Пошто гледам не се сериозни, дај барем Стојков нека го донесат, да ни ја спасува сам сезоната :facepalm:
Планираат да земат уште еден напаѓач. Барем така најавуваат.
За Костовски не се приказни. Белгијците барале голема оштета и не сакале да чујат да го пуштат.
Од Стојков пишав веќе дека нема да биде ништо зашто на Самсоненко не му се допаднало што Симев и Ацо се договориле да се најдат во Штип и ги стопирал разговорите со него.
Иначе денеска на припремите во Словенија треба да пристигне и вториот ерменски репрезентативец, плејмејкерот Артак Дашјан од Гандазасар Капан.

http://fkvardar.mk/article/vesti/er...novo_zasiluvanje_na_f_k__vardar-7987-7299-122

И вториот Ерменец за кој се шпекулираше официјално е претставен како ново засилување.

...Во 2009 година, Дашијан преминува во редовите на украинскиот премиер лигаш Металург Доњетск каде има забележано 13 натапи за повторно да се врати во редовите на Ф.К Банантс каде во периодот од 2011 до 2013 година забележа 52 настапи и постигна 11 голови. Во јануари 2013 година, Артак Дашијан како слободен играч потпишиува за Ф.К. Гандзасар каде забележал 24 настапи на кои постигнал 7 голови.

Гази Вардар до нова победа денес:icon_lol::icon_lol::pos:
Како и да е,денес ми треба вардар да тепа,има шанси за тоа??

дајте бе линк нешо бе да се глеа ?! Премногу скупо е да се глеа :D

Јас чим викам дека Вардар треба да тепа,одма тепа...
Вардар-сараево 2-0 бравос...:icon_lol:

Првата победа остварена против фаворизираниот тим на Сараево во кој се вложува многу повеќе отколку кај нас.
Не знам со каков состав играле Сараево, ама со оглед на тоа дека стартувал Велковски, ваљда играле со подобри играчи. Во второ полувреме го смениле целиот состав.
Резултат кој радува.
Хамарџумијан го постигал првиот гол, а вториот е дело на Гроздановски.

Ќе видиме како ќе се покаже новиов Ерменец. Има 4 настапи за Ерменија и е нивни повремен репрезентативец.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom