Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Ерменецов бил капитен во екипата, а некој го ценеше по тоа колку вредел на трансфермаркет.

Стојчевски и Иванов, па чим тие уште се во Вардар, јас не верувам ни во Македонски Вардар, не па Европски...

Јас разбрав дека 1 година му треба на Илчо и мислам дека ке се пензионира,дај боже за Цикарски да си иде веќе и да направиме една група на фб или кајгана тема, која беше врската на Мите да игра во Вардар :D :ROFLMAO:

Инаку ерменецов е трансфер 10ка сега за сега, ако дојде и другиот Дешијан 24 годишниот од средина што по видеата ми изгледа на подобар од Хамбар......... би било повеќе од одлично :D[DOUBLEPOST=1403115281][/DOUBLEPOST]Замислете Никола Ѓошевски да испадне дека им е менаџер и на овие 2ца, ке се превртам :D

Адемовиќ повторно во Вардар,а Стојков најверојатно не доаѓа

Адемовиќ повторно во Вардар,а Стојков најверојатно не доаѓа
Од каде ова?

Иначе еве го евроголот кој прееска го постигна Вардар против Ѕвезда во категоријата под 14 години:

Ќе напраат нешто добро и после ќе усерат! Кој курац ни е папучарот голман и Адемовиќ сеа?! Они кога требаше не го заддржаа, сега ќе го враќаат. Каква корист ќе имаме од него после 7-8 месеци неиграње?!?

Достојна клупа мора да се има, Адемович за неа ке биде извонреден.

Околу нападот очекувам некој црнец :D сигурно на Фичо нема да останат

Ф.К. Вардар денес и официјално ја завршува соработката со неколку играчи и тоа со голманот Костадин Захов, напаѓачот Драган Георгиев, поранешниот капитен Раденко Бојовиќ, Стеван Релиќ, Антонио Бујчевски, Владимир Димитровски, Мирослав Јованоски, Жарко Симјаноски, Мартин Блажевски, Анеј Ловречич, Ѓорги Заревски и Мите Цикарски. Дел од нив заминуваат како слободни играчи, а со дел од нив спогодбено е раскинат договорот.

Ф.К Вардар на овие играчи сака да им се заблагодари за нивниот ангажман, за постигнатите успеси и им посакува многу среќа и успех во иднина како на спортски план така и во приватниот живот.

Ви благодариме!

А Трниниќ и Рибарот???
Ако го адржиле Рибар треба масовно самоубиство да си направат :гомце::гомце::гомце:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom