Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене па не ми е ништо посебно.Во Скопје има еден куп чупина поубај од ова.
Не,не од Драчево се тиеTie od Bt da ne se poubajte?![]()
Не се знае уште распоредот.Абе во право е @ziko bt не е ништо посебно,ама спортмедиа го читат форумот ама не признавати видоја дека некој од вас кренаја фама за ерменката и одма цела статија напраја.
п.с.Кога играте прва дома и кај седат жените/женските на играчите а ?![]()
Не,не од Драчево се тиеа ова не ја бива,шо не ја бива.Таман е за Ерменецов,посекако е грдле
![]()
Ќе си го гледаме изгледа пак РибарАко случајно ги задржале нив двајца, бомба ќе им фрлам во Барбакан![]()
Ќе видиме денес дали ќе се појави на првата прозивка. Во Спорт го наведуваат и него дека си заминал...Ќе си го гледаме изгледа пак Рибар![]()
Џиџи му беше роднина, го донесе, играше. Сезоната што измина, втората полусезона морање да игра зошто немаше кој, ама кој го одржава сега у Вардар маменцето да му го расплачам. Бруки невидени сме
Адемовиќ се враќа, пациент на Ѓошевски. Не дека беше лош Едо кога играше, напротив со Стојков ни беа најбољи, ама откако Савич и град Скопје го понижија, го ишутираа ко говно... И сега се враќа, и со самото тоа очигледно е кој си ги мести работите како што му одговара.
Иначе топ што ќе идат нашиве месец дена на припреми. Доста нови играчи имаме и добро е да се будат, заспиваат и пијанчат месец дена заедно.
Немаме веќе пациенти во тимов![]()
![]()