Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Влатче за таа плата идеше до Кина, и сеа ние ќе му ја даваме на Ванче Шиков капитенот на пичке си материна екипа од Украина.
Со годишни 240 илјади евра ќе донесеме странец МНОООГУ подобро решение од Шиков
Затоа нема ни да не биде, пари се расфрлаат на непотребни играчи
Ако веќе се решени нека му дадат некоја таква сума на Остоја, според мене најдобриот среден македонски играч, башка на таа позиција сме најсрање
Другар, не заебавај сеа и ти. Не викам дека Лазевски е некој екстра квалитетен играч, ама за Рибарот и оној Цикарски несреќана е барем неколку класи поарен. Јас лично не сум по секоја цена да го бркаат по секоја цена, ама реално гледај нема некој претеран избор за лев бек од тоа што е на располагање. Ете читам Цуцули си заминал од Шкендија, ама не можам да зборам за него било што зашто го неам пратено како игра. Ваљда е солиден играч. Или да си оди на странска опција, ама како ги гаѓаат странците во последно време страв ме фаќа најискреноКажи ми ти на колку утакмици си го гледал Лазевски? Ако ми наброиш три негови добро изиграни утакмици ќе потврдам дека е и боље од Карлос
Играл у ЛШ со Паартизан, ја не знам со кој памет го држеа, буквално дечкото не знае да трча. Нека дојде ша ќе правиме муабет, не за џабе го шуткаат на позајмици од еден во друг клуб.
Клуб што се спасува од испаѓање во Србија сака да ни позајми играч и ние го величиме ко да доаѓа Попов. Ништо подобар од овие што ги имаме
Не ме дупи, ако му дадат плата на Ванче Шиков 20 илјади евра, е тек тогаш стварно не се фолираат овие од управа, туку се стварно блесави
Не може Грнчаров да има договор за упола од на Шиков, која црна математика е тоа
Љамчевски ќе е боље опција од Лазевски, ќе видишДругар, не заебавај сеа и ти. Не викам дека Лазевски е некој екстра квалитетен играч, ама за Рибарот и оној Цикарски несреќана е барем неколку класи поарен. Јас лично не сум по секоја цена да го бркаат по секоја цена, ама реално гледај нема некој претеран избор за лев бек од тоа што е на располагање. Ете читам Цуцули си заминал од Шкендија, ама не можам да зборам за него било што зашто го неам пратено како игра. Ваљда е солиден играч. Или да си оди на странска опција, ама како ги гаѓаат странците во последно време страв ме фаќа најискреноИначе грешка си околу Лазевски, он е позајмен моментално на Рад, а е играч уствари на тие од Украина, како ли се викаа јебем ли га
Веќе за Шиков целосно се слагам со тебеНикад не би му дал 200 илјади евра на дефанзивец за македонска лига. Страшните офанзивци што ги има во Македонија, па сеа Ванче морало да го носиме да лапа астрономска сума за да ги заустави. Толку пари може да му се дадат на некој екстра средњак што ќе ја држи цела игра на тимот или некој шпиц што ќе се истури од трпање голови од типот на Саша Ќириќ. На дефанзивец у никој случај! Дефанзивци квалитетни може да се најдат и за далеку пониска сума...
Ништо нема, мрак.Уште нема абер од ФК за некој сериозни засилувања,тренинг кампот барем почнат ли е со изградба, локацијата нели беше Хиподром.. знае некој?
Типувам на Никола Ѓошевски.Во понеделник треба да се иемнува нов претседател на клубот ама колку има вистина од тоа ќе видиме.
Типувам на Никола Ѓошевски.![]()
Инаку нашата екипа за играчи под 17 години ќе настапува на силен турнир со прваците во соодветните категории од земјите од екс-Југославија.