Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
ЦЦС на фб пишува дека има обид за преговори со Илиев од Арсенал.....голманчето што отиде таму...нека не го уништуваат детето...

Еднаш се спомнуваат имиња како Шиков, Даниел Георгиевски, Грнчаров, Стојков, Јове Костовски, после тоа следи шок и имиња како Љамчевски, Брдаревски и компанија и сега Дени Илиев од Арсенал ќе сме го земале.. Кој знае што состав ќе склопиме на крај

Еднаш се спомнуваат имиња како Шиков, Даниел Георгиевски, Грнчаров, Стојков, Јове Костовски, после тоа следи шок и имиња како Љамчевски, Брдаревски и компанија и сега Дени Илиев од Арсенал ќе сме го земале.. Кој знае што состав ќе склопиме на крај
На крај само да не дојдат засилувања од типот на кројачот Кофи, тренерот Џиџи и сл.. :(

Искрено,до лани им верував на ЦЦС во нивните "инсајдерски информации " ... ама откако ги укинаа некое време и ги снема така кажано , изгледа се пореметија ... од тогаш откако се реактивираа на Фејсбук, се некои помпезни информации вадат ... Георгиевски ќе дошол во Вардар ... Шиков во Вардар ... Дејан Илиев во Вардар .... Роналдиљо во Вардар .... Сериозно ?! Да не забегавте , ми е најлогичен одговор кој ми се појавува во глава моментално за нив ... Се посраа со постови и појќе ми се аут за доверлив извор .... Негативно засега ЦЦС .... Сергеј нека се насочи кон Младинска Школа да вадат играчи ... на видеото од младинското финале , имаше навистина солидни потенцијали , нека ги префрлат во прва постава , нека се изедначат со постарите во квалитет и шо побрзо да се развијат .... Албанчево ова секоја чест за него искрено , за само оваа половина , најдобар убедливо најдобар играч ни беше од сите играчи .... исто така покрај младинска нека се фокусираат на поврзување со поголемите клубови за подобра соработка а и понатаму зш не таленти да испраќаме .... се е во добра намера :)

Искрено повеќе се израдував на информацијата дека Митев е пред излезна врата од Вардар, отколку евентуалното доаѓање на Илиев во Вардар. Ќе се согласам со Вори дека по нивното реактивирање на фб, ни еднаш не погодија околу некој нов трансфер, дури на момент се свртеа против најверните, така што одамна сум рекол дека секоја вест околу ФК Вардар ја земам со резерва бидејќи на крајот не испаѓа така како што ЦЦС, или управата најваувала. Додека не видам официјално околу некој нов трансфер веќе не верувам на никој.

Момци нашата драга управа одобри само 2 автобуси за најважното гостување сезонава... Шта речи, а не заплакати....
Изгледа ќе мораме пак на сопстевена рака да бараме автобуси, коли, камиони :(

Bregalncia ke bide bez trenerot Ali Gunes koj otisol vo Turcija i bez kapitenot Goran Zdravkov..

А да направите едно навивање на последниот тренинг? Да се мотивират играчите до максимум.

Ќе биде заебано у Штип, слугите ќе играат за Чеченија, и плус ако врне у тоа ебаното мочуриште тешко дека ќе тепаме со мртвилото од игра шо ја иаме

Ќе биде заебано у Штип, слугите ќе играат за Чеченија, и плус ако врне у тоа ебаното мочуриште тешко дека ќе тепаме со мртвилото од игра шо ја иаме
Се молиме у Фичо да збрца некој гол!

Па не можеме да ги обвиниме Штипјани, наша работа си е да победиме.
Многу се залетаа дека тој меч ни бил веќе добиен. Каде бе? :pos:
Брегалница да не тепаше во Тетово, сега немаше ниту да бидеме во ситуација сами да решаваме за судбината.
Мене единствено страв ме фаќа од Мечкаровски, он е проблемот, а не Брегалница...
Реално не знам колку можеме да очекуваме победа, олеснителна околност единствено е што Здравков нема да им игра, кој им е алфа и омега во екипата, а и немало да имаат тренер на клупата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom