Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Според ЦЦС

Вардар тргнува по:

Владица Брдаревски ( Пелистер )
Марко Симоновски ( Металург )
Благојче Љамчевски ( Металург )
Бојан Георгиевски ( Металург )
Јасмин Мециновиќ ( Македонија ЃП )

Вардар тргнува по:

Владица Брдаревски ( Пелистер )
Марко Симоновски ( Металург )
Благојче Љамчевски ( Металург )
Бојан Георгиевски ( Металург )
Јасмин Мециновиќ ( Македонија ЃП )
Од ЦЦС.
Ако овие ги сметаат за засилувања тогаш ние догодина ќе се бориме за опстанок а не за титула. ГЛедам ќе има кршење раце и нзое се поблиску е денот кога некој ќе го јаде од клубов. Ми ги враќаат тие педерите што избегаа како копиљаци први од Вардар демек за да зарабпотувале Симоновски и Ѓоргиевски и сега ќе ги враќаат, за другиве тројца не ми се ни коментира подобро дете некое да пуштат одколку овој Мециновиќ да го носат или па овие битолчаниве врска си немаат.

Секој преоден рок главна вест е: Вардар тргнува по Брдаревски:confused: аман веќе ако се земаат од Пелистер повеќе сум за Драгарски отколку за овој, но ако овие се потенцијалните засилувања, не знам што би барале во Европа или пак да очекуваме дека ова би бил тимот што догодина дека ќе треба да влезе во борба за титулата.

Можно е Драгарски да го купите ова лето .Како шо разбрав бил во контакт со вашите.
За Брдаровски 80 % е веројатноста дека ќе се врати во Работнички ако не најди ангажнам во странство.

10353119_652591168160739_8625326809126248446_n.jpg

:D

Иначе не знаш што да кажам за играчиве.
Мизерија жива ако е вистина и стварно не знам која е целта на управата. Каков Брдаровски какви бакрачи, нас ни требаат саглам бекови, а не да се крпи со играчи што менуваат по 5 тима годишно.
Георгиевски за резервна опција на десен бек не е лошо, и онака немаме резерви, ама под услов да земеме нов десен бек на местото на Рељиќ кој ќе биде прва опција.
Ако мислат да играме со Рељиќ и Георгиевски како резерва, тешко нас...

Љмчевски и Симоновси :tapp:
Не знам што ново може да донесат овие двајца во тимот, особено Симоновски. Толку го форсираа Фичо, би требало да ни биде прва опција за нападот. Бујчевски е добар за резерва, а ни треба уште некој првокласен шпиц, а не Симоновски ебате...

За Мециновиќ најголем фејспалм. Дечкото е врскаџија, дете што менаџери го шетаат по екипи. Кај и да отишол не успеал како фудбалер, па дојде во Македонија ЃП да игра, и на крај ние го најавуваме како засилување. Кое засилување бе???

Гледав неколку утакмици на Пелистер, и според мене Ѓорѓи Мојсов игра одлично, и мислам дека таков тип на играч му е потребен на ФК Вардар.

Abe neli svakate deka shemite igraat u Vardar d sekogas. Mislev dek ke se smeni nesto so Sergej ali ocigledno nema veze nisto so toa deka sme dobile gazda. Sekoj preoden rok samo spekulacii so iminja i na kraj skapanici ke ti donesat, Deza vu!

Абе вие ептен сте биле не саглам, не ви чинеле овие што се едни од најдобрите во домашново првенство, а ве гледам пред некое време Девич и Милевски Украинцине ги баравте или Шиков и Георгиевски. Каде море, кај идале тие во ова вукојебина, не е ова ракомет за 5 пари најаките играчи да ги купиш.

Абе вие ептен сте биле не саглам, не ви чинеле овие што се едни од најдобрите во домашново првенство, а ве гледам пред некое време Девич и Милевски Украинцине ги баравте или Шиков и Георгиевски. Каде море, кај идале тие во ова вукојебина, не е ова ракомет за 5 пари најаките играчи да ги купиш.
Овие ако се едни од најјаките во лигава тогаш најбедна лига сме во цел свет, чим Брдаровски и Мециновиќ ти се едни од најјаките, абе боље деца од школата на Вардар нека играат, него овие дрва ад ми седат у состав и да пропадне уште една сезона.
Вакви играчи, како овие 5ца можат само да играат у Вардар, кога нема кој да игра, како кога испаѓавме а двајца од овие 5ца, тогаш киднаа од тој Вардар, епа сеа кој ги ебе бе, нека дремат таму у Метлаург и нека иргаат у тоа ораницата, а не ем добра плата да си лапаат, ем се просек ем го заебале клубот кога највеќе му требале.[DOUBLEPOST=1400080150][/DOUBLEPOST]ТОП 10 македонски фудбалски таленти

Од овие од 1 до 8 да ги донесат е тогаш да бидеме задовлни,а не тие 5ца клиенитте на Никола Ѓошеввски.

Последно уредено:
Кои најдобри во лигава бе друже?
Мециновиќ вода во очи нема, каков најдобар какви бакрачи.
Вардар има 5 подобри дефанзивци од него во моментов. Таневски за него е Киелини, па дури и Трниниќ и Стојчевски се подобар избор.

Брдаровски можеби е подобар од нашите леви бекови, но тоа е за нијанса само и воопшто нема да донесе ништо ново на таа позиција.
Симоновски ништо повеќе од просечен играч, плус го познавам и знам колку е амбициозен... Јас имам повеќе амбиции од него...

Бојан Георгиевски играше кај нас во сезоната кога требаше да отпаднеме. Ни избега и не се снајде никаде. Играчи за во лигава не ни требаат, и онака на повеќето позиции имаме подобар избор од понудениве. Ни треба нешто над просекот од лигава...
За вакви играчи можеме и младинци да пуштиме да форсираме...

Абе јас ке ти набројам барем 10-15 играчи подобри од овие во лигава бе.

Ако се засилувате со вакви играчи тешко вас и тешко на Вардар :D
Според најавите за следната сезона дека Вардар можи да му парира само на Шкендија, а со вакви играчи за засилувања Шкендија брз воз ќе биди и за вас како и за сите останати во лигата :)
Треба салам играчи земање не Георгиевски, Мециновиќ плус во екипата ви се срања како Трниниќ, Стојчевски...

Dexki sakav da ve prasam kakov koeficient ima vardar ako znaete za ova sezona za evro kupovite?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom