Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Фудбалериве се толку мртви што и господ да им дојде на тренинг не ги воздигнува.
Сепак верувам во чудо, не знам како и зошто, ниту имам причини да верувам дека ќе тепаме, ама се надевам во недела коцките ќе се поклопат за нас :icon_mrgr:

Вие треба да одите и на финале купот на младинци на градски во среда во 5 саат . Е ако навивате таму да видите како се мотивираат деца кој играат без плата и од срце го сакаат клубот а не платенициве од прва екипа кој 5 души не ги допира името Вардар во срцето ...

Вие треба да одите и на финале купот на младинци на градски во среда во 5 саат . Е ако навивате таму да видите како се мотивираат деца кој играат без плата и од срце го сакаат клубот а не платенициве од прва екипа кој 5 души не ги допира името Вардар во срцето ...

Добра идеја, не верувам дека некој знаеше за утакмицава

1006102_707530279309641_3417785461521353442_n.jpg

Blessed Ice :pos:

Сега нема изговори, ако навистина Вардар ти е во срцето, биди со него во недела на најбитниот натпревар оваа сезона против Работнички. За подобар изглед на трибината биди во црно.
Собирање : 13.00h фонтана.
Карта : 100 денари + маица

Сега нема изговори, ако навистина Вардар ти е во срцето, биди со него во недела на најбитниот натпревар оваа сезона против Работнички. За подобар изглед на трибината биди во црно.
Собирање : 13.00h фонтана.
Карта : 100 денари + маица
Маица од комити или од фк вардар ?

Момци нема веќе смисла трибината да блее празна, УТРЕ СИТЕ НА СТАДИОН! Се буневме цело време недела е ден за фудбал, еве недела ќе се игра, нема веќе оправдувања. Како што си дојдовме сите за ракомет за со Флензбург, така ќе си дојдеме и утре. Побитен натпревар од овој немало, со наша подршка до опстојување во битката за титулата :)

Сите на Запад, на Вардар му требаме! Осеќам дека ќе има јака журка утре, само од сам старт да си ја почнеме "На овој стадион" :) нема врска што се водиме како гости :icon_lol:

и може да ја спукаме "ти љубов си единствена..." , иначе зошто не се пееше никој како тебе друг вчера и предходната утакмица исто така ? знаеш?

и може да ја спукаме "ти љубов си единствена..." , иначе зошто не се пееше никој како тебе друг вчера и предходната утакмица исто така ? знаеш?
Се иде за Вардар или за противниците? Дај си го сам одговорот на прашањето и ќе знаеш :)

Тоа да, коментирав дека треба да се праиме дека не се на трибина, се понижуваме :D ама се прави атмосферичка на песната, затоа

Чао титуло, а со ваква игра можам да речам и чао Европа. Од две нивни шанси два гола ни даваат :tapp:.
Едино ми е жал за комитите кои гласот го оставаат на трибина, одат на секое гостување (кај што им е дозволено), трпат секакви притисоци, а играчиве изгледаат како да ги боли за се'

Имате тежок лузер од тренер и ботови самонаречени играчи. Какви педе*чиња ни играат во фудбалов да се упукаш у колено. Само не ми е јасно зошто ќутите и не превземате ништо за да го избаците пацеров од тренер. Порано у автобуси, у соблекувални влагавте што е проблемот што гледате како губите од секого а не преземате ништо. Европа нема шанси да играте со оваа игранка.
Не ми е јасно.

Имате тежок лузер од тренер и ботови самонаречени играчи. Какви педе*чиња ни играат во фудбалов да се упукаш у колено. Само не ми е јасно зошто ќутите и не превземате ништо за да го избаците пацеров од тренер. Порано у автобуси, у соблекувални влагавте што е проблемот што гледате како губите од секого а не преземате ништо. Европа нема шанси да играте со оваа игранка.
Не ми е јасно.
За првиотдел од постот се согласувам со тебе.
за вториот дел од постот ќе ти објасни некој поупатен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom