Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Малце ретро.
Железара црвено црна :D

Само што оваа утакмица заврши 0-4, а не ко што пишале дудуциве од Спортефе. И на клипчете може да се видат 3 гола, а само четвртиот го нема.

Се чека понеделник, дали утре, дали за 8 дена, дали за 15, сеедно, битно да е понеделник :icon_mrgr:

Колку што разбрав не он ...
Не кажуваат кој е

Не дупи, како што не дупеа со ѕвездите што ќе доаѓаа во Вардар, а на крајот ќе останеме и без оние играчи што колку толку вредеа...

Не дупи, како што не дупеа со ѕвездите што ќе доаѓаа во Вардар, а на крајот ќе останеме и без оние играчи што колку толку вредеа...

Не бе друже нема потреба да те дупам ...
Тој што ми кажа е вработен во вардар ...
Уште пред 3 саати знаев дека се откажани припремите за утре а му кажале дека дека не е Ѓоко а дека Боби е сменет . Значи толку знам ...

Не бе друже нема потреба да те дупам ...
Тој што ми кажа е вработен во вардар ...
Уште пред 3 саати знаев дека се откажани припремите за утре а му кажале дека дека не е Ѓоко а дека Боби е сменет . Значи толку знам ...

Ма не реков за тебе, туку за овој над мене :icon_mrgr: дека Ѓоко ќе дојде :D

Ма не реков за тебе, туку за овој над мене :icon_mrgr: дека Ѓоко ќе дојде :D
Црвено-црно семејство вика Џоко дека ќе е, мада ја не верувам ништо пошто не ми е верно да дојдат такви имиња во оваа мизерија.

Црвено-црно семејство вика Џоко дека ќе е, мада ја не верувам ништо пошто не ми е верно да дојдат такви имиња во оваа мизерија.

Јас веќе во ништо не верувам додека со свои очи не го видам на Градски :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom