- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 3.358
- Поени од реакции
- 7.343
Само што оваа утакмица заврши 0-4, а не ко што пишале дудуциве од Спортефе. И на клипчете може да се видат 3 гола, а само четвртиот го нема.Малце ретро.
Железара црвено црна
Само што оваа утакмица заврши 0-4, а не ко што пишале дудуциве од Спортефе. И на клипчете може да се видат 3 гола, а само четвртиот го нема.Малце ретро.
Железара црвено црна
Се чека понеделник, дали утре, дали за 8 дена, дали за 15, сеедно, битно да е понеделник
Колку што разбрав не он ...И Ѓоко Хаџиевски е нов тренер
Колку што разбрав не он ...
Не кажуваат кој е
Не дупи, како што не дупеа со ѕвездите што ќе доаѓаа во Вардар, а на крајот ќе останеме и без оние играчи што колку толку вредеа...
Не бе друже нема потреба да те дупам ...
Тој што ми кажа е вработен во вардар ...
Уште пред 3 саати знаев дека се откажани припремите за утре а му кажале дека дека не е Ѓоко а дека Боби е сменет . Значи толку знам ...
Црвено-црно семејство вика Џоко дека ќе е, мада ја не верувам ништо пошто не ми е верно да дојдат такви имиња во оваа мизерија.Ма не реков за тебе, туку за овој над мене дека Ѓоко ќе дојде
Значи не си пишувајте информации од ракав. Ѓоко уште не е вратен од Арабија, а шанси он да биде нов тренер на Вардар... имаИ Ѓоко Хаџиевски е нов тренер
Црвено-црно семејство вика Џоко дека ќе е, мада ја не верувам ништо пошто не ми е верно да дојдат такви имиња во оваа мизерија.